Gabriela Cristea e pregatita sa nasca!

Gabriela Cristea este foarte bucuroasa ca in curand va putea sa-si tina in brate cel de-al doilea copil. A inceput sa-si faca bagajul!

Gabriela Cristea se poate considera o femeie implinita: are un sot iubitor, pe Tavi Clonda, o fetita ascultatoare, pe Bella Victoria Margot, dar si inca un membru al familiei care se va naste in jurul datei de 15 martie. Mai mult decat atat, Gabriela Cristea se poate declara fericita, mai ales ca are toata sustinerea din partea familiei.

Intr-o emisiune, Gabriela Cristea a marturisit ca a inceput sa isi pregateasca bagajele pentru maternitate, mai ales ca timpul se scurge, iar in curand va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

”Daca ma vedeti mai ganditoare sa stiti ca nu sunt iesita din realitate, dar imi fac bagajul pentru maternitate. Idee este ca gata, ce sa mai, am intrat in linie dreapta. Astazi imi fac bagajul, zici ca plec in vacanta. Mai e putin si vine primavara. Nu nasc maine pentru ca maine trebuie sa primesc multe martisoare. Nu nasc nici sambata ca avem emisiune si luni la fel. Cand naiba mai nasc? Important e ca vine primavara si mie au inceput sa-mi tremure”, a spus Gabriela Cristea.

loading...
Gabriela Cristea a vorbit intr-o emisiune de televiziune despre sarcina. Prezentatoarea TV va naste peste doua saptamani, in luna martie a acestui an. Fericitii parinti au ales si numele celui de-al doilea bebelus. De asemenea, prezentatoarea tv a marturisit ca poate exista si complicatii.

„Am 37 de saptamani, la 38 de saptamani esti la termen. Mie mi-a calculat sa nasc la 37 de saptamani, cam pe 15 martie. Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, sa mai amanam. Exista riscul de ruptura de uter, care e o chestie nasoala si de ce sa risti niste lucruri aiurea. Nu am voie sa nasc natural, nici daca as fi vrut. Nu ma lasa nici sotul, cica de ce sa ma chinui in halul ala, cu nastere naturala. Sefii nostri abia asteapta sa treaca perioada asta, a gravidelor. Eu ma opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gandit la el, dar il vom spune de-abia dupa ce se naste. Numele nu sunt 100% romanesti, dar sunt nume de circulatie internationala’, a explicat prezentatoarea de televiziune la o emisiune tv.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro