Gabriela Cristea, mesaj important dupa ce a fost externata din spital!

Gabriela Cristea si Tavi Clonda sunt foarte fericiti impreuna! De cand familia s-a marit cu inca un membru, sunt si mai implicati in viata de familie.

Gabriela Cristea a scris pe retelele de socializare primul mesaj, dupa ce a fost externata acasa, alaturi de cea de-a doua fiica a sa, Thea Irina Selena. Familia Gabrielei si a lui Tavi este si mai fericita acum, de cand s-a marit!

„Venirea pe lume a pruncilor trebuie sa fie blanda si in armonie cu natura. Azi ne-am dus bebelusa acasa, sanatoasa si in siguranta.(…) Va multumim frumos!!! @taviclonda #theairisselena #victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa.
Mai mult decat atat, Gabriela Cristea a marturisit pentru un post de televiziune cum a fost cea de-a doua nastere si cum a fost intampinata de Tavi Clonda.
loading...
„Suntem fericiti ca mergem acasa. Am primit foarte multe flori, acest buchet de irisi mi l-a adus Tavi ieri. A fost o chestie foarte tare pana sa plecam, asteptam liftul si spuneam ca ne-a iesit si de data asta. M-am simtit mai bine decat la prima nastere, a fost mai usor. M-am simtit foarte bine fizic, a doua zi m-am ridicat din pat si am facut asta foarte repede. Am si primit si calmante, dar important este ca sunt pe picioare si sunt bine”, a spus Gabriela Cristea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro