INNA – Tu Manera (single nou si videoclip)

INNA revine cu cea de-a patra piesa, „Tu Manera”, de pe albumul „YO” care va fi lansat primavara aceasta.

Piesa a fost compusa de INNA si produsa de David Ciente, alaturi de care artista a lucrat pentru fiecare dintre cele unsprezece piese de pe album, dar si „Gimme Gimme”, „Ruleta”, „Nirvana”.

„Tu Manera” este o piesa extrem de energica, iar videoclipul filmat de Alexandru Muresan si regizat de Bogdan Paun de la NGM Creative surprinde o INNA total diferita fata de cea cu care fanii s-au obisnuit in clipurile si aparitiile ei: cu un outfit simplu, jucausa, pusa pe sotii.

„M-am distrat foarte mult la filmarile videoclipului „Tu Manera”! Practic, nu ma simteam ca la o filmare propriu-zis. Am facut tot ce mi-a trecut prin cap, fara limite, ca atunci cand eram mica”, a spus INNA.

loading...
De imaginea INNEI s-au ocupat: RDStyling pentru tinute, par Sorin Stratulat (Beauty District) si make-up Andra Manea (Make-up and Beauty Studio).

Tot anul acesta, INNA a lansat „Sin Ti”, o piesa sincera de dragoste, o declaratie directa si emotionanta, care are peste 5 milioane de vizualizari. Anul trecut, INNA a lansat „RA” (cu aproape 9 milioane de vizualizai) si „Iguana” (peste 12 milioane de vizualizari), doua piese cu un sound complet nou fata de cel cu care erau obisnuiti fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul „YO”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro