Karmen feat. Stylo G – Play Me (single nou si videoclip)

Sound fresh, energie, dans, culoare, doi artisti tineri si talentati – cuvintele care descriu cel mai recent single si videoclip lansate de Karmen – „Play Me”.

Piesa este in colaborare cu Stylo G, artist si songwriter din Anglia, care de curand a avut o colaborare cu nimeni alta decat Nicki Minaj pentru piesa „Touch Down”.

„Play Me” a fost compusa de Adelina Stanga, Vlad Lucan si Achi (cu care Karmen a si colaborat pentru „Viciul meu”), iar versurile au fost scrise de Adelina Stanga, Krishane (alaturi de care Karmen a lansat piesa „Lock My Hips”) si Stylo G. Producatorul piesei este Vlad Lucan, cel care se ocupa de toate piesele artistei.

Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de Khaled Mokthar, iar productia a fost realizata de Loops Production.

loading...
De imaginea lui Karmen s-au ocupat Daria Georgescu (RDStyling) pentru tinute, Adonis Enache (Endorphin Lab) par si make-up Andra Manea (Make-up and Beauty Studio).

„Play Me” este despre magia de la inceputul unei povesti de dragoste. Jocurile de seductie aduse de o relatie la inceput fac totul sa fie fun si special. Atractia aceea wow care nu te lasa in pace. Sunt sigura ca va veti regasi in versuri si freshness-ul piesei nu va va lasa sa stati jos.”, a spus Karmen.

„Piesa este foarte cool, are acest sound de flaut, iar Karmen completeaza foarte bine totul. Prima oara am auzit-o pe Karmen pe piesa si mi s-a parut wow si apoi am stiu ca trebuie sa adaug acel „sauce” al meu. Este un mix de sos Jamaican, sos romanesc si putin englezesc si asa a luat nastere „Play Me”. Karmen este foarte talentata si a fost o placere sa lucrez alaturi de ea la piesa si la videoclip”, a declarat Stylo G.

„A fost o placere si o onoare sa lucrez cu Stylo. Este un artist cu o energie molipsitoare.”, a adaugat Karmen.

Karmen (Silvia Claudia Simionescu) este cunoscuta publicului din Romania datorita single-ului de debut „Domino”.

Karmen a absolvit Colegiul de Arte „Dinu Lipatti”, pasionata de muzica si actorie, dans, stie sa cante la flaut si isi doreste sa se dezvolte pe partea de compozitie muzicala (songwriting).

Anul trecut, Karmen a lansat piesa „Lock My Hips” feat. Krishane, prima colaborare a sa cu un artist international, care s-a bucurat de un mare succes, avand peste 15 milioane de vizualizari pe YouTube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro