Liviu Varciu, prima declaratie dupa ce s-a impacat cu Anda

Liviu Varciu a facut prima declaratie dupa ce s-a impacat cu Anda, mama fiicei lui.

Liviu Varciu si Anda Adam s-au despartit in luna iulie, la putin timp dupa botezul fiicei lor. La petrecere au parut un cuplu de tineri parinti fericiti, dar ulterior artistul a anuntat separarea.

„Dragi prieteni, asa cum ma stiti, eu sunt un om sincer. Stiu ca mereu v-a placut asta la mine si nu o sa va dezamagesc nici acum. Vreau sa va anunt ca eu si Anda, mama copilului meu, nu mai forman un cuplu. Am decis sa mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunata, dar stiti si voi cum e viata: uneori pur si simplu oamenii nu se potrivesc, oricat ar incerca. Impreuna avem un ingeras de fetita. Ea este si va fi prioritatea noastra. Vom fi impreuna la toate momentele importante din viata ei. Impreuna. Vreau sa ii multumesc Andei pentru ca este o mama buna . Va pup si va iubesc!”, a fost mesajul lui Liviu Varciu.
loading...
Dupa despartire, Anda a fost surpinsa de paparazzii WOWBiz facandu-i vizite nocturne artistului. Ei nu au facut nicio declaratie legata de relatia lor pana cand bruneta i-a facut o superba declaratie de dragoste lui Liviu. „La multi ani, iubitule tatic. Te iubim pana la cer si inapoi”, a scris Anda pe Instagram.
In cadruls unei emisiuni de televiziune, Liviu a confirmat impacarea. „Sunt foarte bine. Suntem familie. Ea e familia mea. Suntem bine, fata e bine, ea e bine. Ne intelegem foarte bine. Fata trebuie sa stea cu ambii parinti”, a spus el.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro