Lora – Tu si ea (single nou si videoclip)

Cartile, povestile sau marii experti ai lumii declara sus si tare ca iubirea nu functioneaza dupa reguli sau legi clare, insa fiecare experienta, reusita sau esuata, vine cu lectiile ei. Una dintre lectiile dobandite dintr-o poveste de iubire cu final tulburator este descrisa si in cel mai noua clip lansat de Lora, primul din 2019, „Tu si ea”.

LORA incepe anul 2019 in forta. Conform zicalei „roata se intoarce”, frumoasa artista a pregatit o dulce razbunare pentru toate momentele in care el a fost cu cealalta ea. O poveste palpitanta, cu un final neasteptat si personaje spumoase, despre una dintre lectiile pe care iubirea sau lipsa ei ti le pot da.

Single-ul „Tu si ea” este compus de catre LORA, alaturi de Serban Cazan, Roland Kiss, Lucian Nagy si Smiley, in studioul HaHaHa Production, unde artista a mai lucrat anterior si la alte piese.

Intrebarea care planeaza asupra barbatilor: „Ce gandesc femeile?”. Poate nu s-a gasit raspunsul pana acum, insa cand vorbim de o tradare in dragoste, poate cel mai bun pansament este sa intorci serviciul printr-o mostra din ceea ce s-a intamplat.
De la agonie la extaz, videoclipul piesei „Tu si ea” poate lua statutul unei lectii importante, in care ii arati ce inseamna sa fii inselat/a si ii intorci favorul persoanei cu care ai impartit si bine si rau, dar care te-a dezamagit. Speranta, vulnerabilitate si alegeri, viata ne incearca cu numeroase lectii valoroase, dar nu pe toate reusim sa le asimilam din prima.

loading...
In regia lui Ionut Trandafir, LORA a integrat in videoclip cateva persoane celebre, actorul Paul Diaconescu, care joaca in serialul „Triplu Sec”, actorul Alex Coman si supermodelul international, Alina Puscau, iar scenariul o poarta pe artista intr-un periplu amoros, cu lupte palpitante, viscerale, actiune „brutala” si ritm sustinut. Tradare, schimbare, rasturnari de situatie, videoclipul melodiei „Tu si ea” te tine in suspans de la prima secunda si pana la final, este o poveste cinematografica inspirata din luptele pe care cuplurile le duc, in momentul in care intervine infidelitatea.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizari pe YouTube si hit-uri ca „Ramas bun”, „Ne impotrivim”, „Floare la ureche”, „Cinci” sau „Bine mersi” (alaturi de Doddy), piese ce au ajuns pe primele pozitii in toate topurile muzicale. LORA a lansat in urma cu cateva luni hitul „Dor sa te ador”, alaturi de Doddy, piesa ce a adunat intr-un timp scurt peste 65 de milioane de vizionari pe YouTube si a stat aproape o luna in topul Trending, in luna august a colaborat cu Shift pentru single-ul „Pana in Rai” si a lansat piesa „Soare negru”, pe canalul ei de YouTube. La finalul anului 2018 Lora a lansat melodia-poem „Radacini”, care celebreaza 100 ani de Romania, nu doar la ceas aniversar, ci in fiecare zi, si vorbeste despre radacinile neamului si despre frumusetile tulburatoare ale Romaniei.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro