Mark Stam – Nesimtit (single nou si videoclip)

Pe cat de usoara a fost crearea piesei, pe atat de multe batai de cap le-a dat filmarea videoclipului, pentru ca, desi filmat in februarie, el trebuia sa redea atmosfera tipica dintr-o zi de vara. „Clipul a fost filmat la Chisinau de echipa SpoialaBrothers. In timp ce filmam afara, am inghetat atat de tare, incat nu puteam sa ne concentram asupra miscarilor de dans, parca cineva le stergea cu radiera din memoria noastra. In fine, dupa o mica pauza in care ne-am incalzit, sustinere din partea echipei si aproape 30 de duble, am scos-o la capat”, isi aminteste artistul, care le este foarte recunoscator tuturor oamenilor care au lucrat la acest videoclip, coregrafului Iurie Rybak, echipei lui de dansatori si eroinei.

Mark Stam este un cantaret si compozitor originar din Republica Moldova, care s-a lansat in martie 2017. Acest proiect muzical a fost conceput de catre label-ul SpoialaBrothers si tanarul Marius Stamatin (aka. Mark Stam). Mark spune ca isi dorea sa devina artist inca din copilarie si ca este un autodidact. Astfel, el a invatat canto si chitara singur, urmarind canalul YouTube. In 2013 a participat la show-ul „Moldova are Talent” si, dupa aparitia sa pe YouTube, a fost contactat de SpoialaBrothers cu propunerea de a incepe un proiect muzical.

Luna martie 2017 a marcat lansarea primului single, „A murit iubirea”, urmat de piesa in limba engleza ,,Days are coming”, in luna iulie a aceluiasi an si de „Doar noi” in luna noiembrie, care a depasit 4,8 milioane de vizualizari pe YouTube. Anul 2018 i-a adus lui Mark colaborarea cu Alina Eremia pentru aceasta piesa, iar noua varianta, in featuring, a inregistrat peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube.
loading...
Single-ul „Impar” a fost #1 in topul Shazam Romania, #2 in topurile radio din Romania si #1 in topurile TV din Romania luni la rand si a acumulat peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube. „Vina mea” a fost, de asemenea, un hit si a adunat pana acum 5,1 milioane de vizualizari.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro