MIRA – Cum de te lasa (single nou si videoclip)

In ciuda dezamagirilor, visurile trebuie sa-si croiasca drum in vietile tuturor, acesta este mesajul pe care il transmite MIRA odata cu noua ei piesa, „Cum de te lasa”. Vocea calda a artistei si ritmul vibrant al melodiei sunt doar doua dintre motivele ce va vor face sa va indragostiti de aceasta piesa. Cum de te lasa vorbeste despre dragostea neimplinita a unui om, despre durerea pe care o poarta in suflet cand vine vorba de iubire. M-am regasit asa de tare in piesa, incat am stiut ca eu trebuie sa fiu cea care sa transmita mai departe mesajul ei”, a declarat MIRA.

Nici filmarile pentru clip nu s-au lasat mai prejos, iar artista a trait ceva in premiera. „Impreuna cu baietii de la NGM, am reusit sa venim cu niste idei foarte interesante. Partea cea mai grea, dar, in acelasi timp, si cea mai amuzanta, a fost cand am fost pictata din cap pana-n picioare, peste tot, de catre doua gemene. Experienta a fost superba”, a completat MIRA.

MIRA a ajuns in atentia publicului din Romania in 2012, dupa ce a aparut in cadrul show-ului „Vocea Romaniei”, facand parte din echipa antrenorului Marius Moga. Odata lansata, MIRA si-a continuat cariera muzicala cu o serie de piese de succes: „Like”, „Bella” si „Balada de iubire”. In plus, artista a colaborat cu Kio si What’s Up pentru „Dragostea nu se stinge” si cu Corina si Skizzo Skillz pentru „Fete din Balcani”.
loading...
Colaborarea artistei cu Global Records a inceput in 2014. „Vina” si „Uit de tine” au adus noi pasi de succes in cariera ei, iar in 2017 a inceput sa cante alaturi de DJ Project, alaturi de care a scos piese precum „Omnia” si „Inima nebuna” (peste 47 de milioane de vizualizari pana acum si pozitii de top pe radio si TV).

„Ce-o fi o fi”, colaborarea MIREI cu Vescan, a reusit sa cumuleze in mai putin de 6 luni peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube, clasandu-se de asemenea in topul difuzarilor radio si TV din Romania.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro