Nu se mai termina chinul pentru Andreea Balan!

Andreea Balan a suferit trei interventii chirurgicale, iar acum cantareata este nevoita sa se opereze din nou! Hematoamele formate in jurul operatiei de cezariana inca nu au disparut complet, astfel ca este asteptata o noua interventie chirurgicala.

Din cauza celor trei anestezii generale pe care le-a suferit in trei saptamani, cantareata nu se poate opera din nou acum, iar dupa ce se va recupera va trebui sa ajunga din nou pe mana medicilor. ”Daca totul merge bine, va mai avea o singura operatie de suportat, una relativ simpla.

Sa speram ca nu va mai trebui sa mai mearga la clinica dupa acea operatie decat pentru controale, dar nu are alta varianta, trebuie sa se intervina chirurgical in zona respectiva (abdomen, n. red.) pentru rezolvarea problemelor pe care le-a avut in ultimele saptamani”, au explicat surse medicale pentru Kfetele.ro.

Satula de ce a patit in spital, Andreea Balan are parte de zile dificile si se confrunta cu depresia. Chiar ea povestea ca nu rezista sa mai vada ace si seringi: „Cand vad branule si seringi ma doare de dinainte sa fiu intepata numai cand ma gandesc la cat de intepata am fost acum 3 saptamani. Am ajuns la spital a treia oara, tasnea sangele pur si simplu din operatie. Pe 20 martie iar am sangerat, nu la fel de mult ca data trecuta. A fost o operatie foarte grea, au curatat tot ce era de curatat. In principiu, nu mai am niciun hematom.

loading...
Incerc sa ma odihnesc, nu prea reusesc, dar ma simt din ce in ce mai bine. A fost foarte dureros. Toate acestea mi s-au intamplat din cauza ca pe 4 martie am avut acea embolie amniotica, atunci cand am nascut-o pe Clara, si a provocat o cascada de evenimente. Sper sa ajung acasa cu bine, am stat in spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau sa vad seringi. Am slabit foarte mult, vreau sa imi revin, sa stau acasa cu fetele mele. Imi pare rau de Clara pentru ca este foarte mica si nu am putut fi alaturi de ea in primele zile de viata”, povestea Andreea Balan in clipul realizat pe patul de spital.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro