Primele declaratii ale Biancai Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi!

Bianca Dragusanu a vorbit despre separarea de iubitul ei, Alex Bodi!

Lovitura de teatru in showbiz! Primavara a inceput cu o despartire soc in lumea mondena mioritica! Reporterii au dezvaluit in premiera ca Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu mai formeaza un cuplu! Drept dovada, barbatul nici macar nu a fost invitat de diva, aseara, la ziua ei. Afaceristul si-a facut, totusi, aparitia la restaurant, spre finalul petrecerii, pentru a-i oferi…amical un buchet de flori!

”Alex nu a fost invitat la aniversarea Biancai! Se pare ca ei s-ar fi despartit in urma cu doua saptamani, iar decizia pentru ruptura ar fi luat-o chiar vedeta! Hotararea ei pare a fi una clara, in conditiile in care el nu a fost chemat la un eveniment atat de important din viata ei”, au povestit surse din preajma blondinei, care au mai sustinut si faptul ca, unul dintre motivele pentru care s-a ajuns aici ar fi legat de geloziile repetate si nejustificate ale barbatului. ”Bianca este fericita, si doar asta conteaza”, au conchis prietenii divei.
loading...
Dezvaluirile apropiatilor au fost confirmate chiar de fosta prezentatoare in urma cu putin timp. Bianca Dragusanu s-a despartit definitiv de Alex Bodi si a dorit sa vorbeasca, este adevarat, succinct, despre separare. ” In acest moment, sunt singura, nu am pe nimeni, si imi este mai bine asa! In ceee ce-l priveste pe fostul meu iubit, ei bine, am ramas prieteni. Atat”, a spus vedeta la TV.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro