Simona Gherghe a predat stafeta! Primele imagini cu inlocuitoarea ei

Simona Gherghe intra in concediu prenatal. Vedeta TV i-a predat stafeta inlocuitoarei ei.

Cea care ii va lua locul Simonei Gherghe este Cristina Cioran.

Cele doua au stat fata in fata in ultima emisiune a Simonei Gherghe si prezentatoarea TV i-a predat stafeta Cristinei Cioran.

„Asteptarea a luat sfarsit. Sunt emotionata, am primit o multime de mesaje. Nu va mai tin pe jar pentru ca vreau sa o invit in platou pe noua prezentatoare”, a spus Simona Gherghe, moment in care a intrat in platou Cristina Cioran.
Ce i-a transmis Simona Gherghe inlocuitoarei sale

loading...
„Este un proiect destul de greu de manageriat ca stare emotionala. Voiam sa te felicit, se vede ca esti fericita. Cea mai emotionata era mama, era la doctor, i-am zis sa stea jos. Am intrebat-o daca stie cine va prezenta emisiunea si i-am spus ca eu. Sa nu ma certe telespectatorii, ca voi avea si flori”, a spus Cristina Cioran.

„O sa vezi, o sa te obisnuiesti in momentul in care se termina emisiunea sa te duci acasa si te eliberezi, sa iti vezi de familie. Cine se asaza pe scaunul asta, in cel mult un an ramane insarcinata. O sa-mi lipseasca starea asta de live. Am incredere ca emisiunea ramane pe maini bune. E bine ca esti pregatita si ca stii foarte bine formatul. Tu poti sa gestionezi si altfel rolul acesta, esti cameleonica. Va multumesc din suflet pentru tot si o sa va tin la curent cu tot ce se intampla cu viata mea, pe retelele sociale. Va multumesc pentru ca ati fost astazi alaturi de noi si ne vedem cand ne-om vedea”, a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe va intra in concediu prenatal, iar peste numai cateva saptamani urmeaza sa devina din nou mama.

In legatura cu numele bebelusului ei, Simona Gherghe a dezvaluit ca unul dintre cele l-a care s-a hotarat este Ioan.
„Ioan sigur va fi – este numele pe care il poarta si tatal meu, si bunica mea si bunicul pe linie materna. Pentru primul nume inca mai negociem”, a dezvaluit prezentatoarea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro