Surpriza de proportii! Cine o inlocuieste pe Simona Gherghe

Cine o inlocuieste pe Simona Gherghe, care pleaca astazi in concediu de maternitate. Este o vedeta extrem de cunoscuta in Romania.

Simona Gherghe urmeaza sa intre in concediu prenatal, iar peste numai cateva saptamani, aceasta va deveni mama pentru a doua oara. Astazi, vedeta va anunta si cine ii va lua locul pentru urmatoarele luni, cat ea va sta acasa cu bebelusul.

Este vorba despre o vedeta extrem de cunoscuta din Romania. Potrivit surselor noastre, cea care urmeaza sa ii ia locul Simonei Gherghe nu este deloc o prezenta necunoscuta publicului, fiind o prezentatoare TV cu state vechi.

Incepand de luni, aceasta vedeta urmeaza sa se afle la carma emisiunii. La prima sarcina, Simona Gherghe a fost inlocuita de catre Mirela Vaida. Avand in vedere ca Mirela este insarcinata, la randul sau, de data aceasta, s-a cautat un alt inlocuitor.

loading...
Pe lista celor care au mai inlocuit-o in trecut pe Simona, atunci cand s-a confruntat cu probleme de sanatate, s-au aflat un bun prieten de-al sau, dar si Mara Banica. Cea din urma, de altfel a devenit in ultimii ani o invitata permanenta a emisiunii.

De asemenea, s-a speculat faptul ca Diana Munteanu ar putea sa o inlocuiasca pe Simona, dupa ce a ramas fara emisiune la inceputul lunii martie.

Cu toate acestea, potrivit surselor noastre, Cristina Cioran este cea care va prezenta incepand de luni emisiunea. In trecut, Kiki Cioran, asa cum este cunoscuta publiculu larg, a mai prezentat emisiunea „Draga mea prietena”, de la Kanal D, dar si matinalul postului din Baneasa.

Simona Gherghe a dezvaluit zilele ca s-a temut ca nu va putea deveni mama.

loading...
„Mi-am pus multa vreme intrebarea daca nu cumva nu voi putea avea un copil, pentru ca a durat vreun an si ceva pana sa raman insarcinata. Am ramas insarcinata chiar cand am decis sa facem procedura in vitro – cu o luna inainte”, a marturisit ea.

In legatura cu numele bebelusului ei, Simona Gherghe a dezvaluit ca unul dintre cele l-a care s-a hotarat este Ioan.

„Ioan sigur va fi – este numele pe care il poarta si tatal meu, si bunica mea si bunicul pe linie materna. Pentru primul nume inca mai negociem”, a dezvaluit prezentatoarea emisiunii.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro