SURPRIZA DE PROPORTII: VICTOR SLAV + OANA ZAVORANU = LOVE

In late night show-ul „Vulturii de noapte”, difuzat duminica aceasta, la ora 23:00, la Kanal D, Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav lanseaza o serie de provocari inedite invitatilor acestei editii. Fara a avea vreo idee despre ce s-ar putea sa i se intample, Victor Slav o provoaca pe Oana Zavoranu la o runda de ruleta ruseasca cu produse de make-up. Mecanismul jocului este explicat chiar de catre initiator.

„Vom juca noi doi aceasta provocare, va fi foarte interesant. Vom avea 12 cutiute, in doar 6 dintre ele se vor afla produse de machiat. Daca am ales o cutiuta in care, spre exemplu, se afla un ruj, atunci trebuie sa iei produsul si sa ma dai cu ruj. Si viceversa„, ii spune Victor Slav partenerei de joc.

Tensiunea si emotiile cresc pe masura ce fiecare dintre cei doi jucatori pun mana pe cutiile aflate in fata lor. Nu dureaza mult si Victor cade in plasa, prezentatorul emisiunii se vede nevoit sa se lase pe mana Oanei Zavoranu, make-up artist de ocazie.

„Acesta este un creion de buze. Iti da volum, iti face inimioare… Vino incoace, iubire„, spune Oana Zavoranu, inainte de a-si exercita calitatile de make-up artist.

loading...
Prin ce probe trasnite au trecut cele doua vedete si cum s-a „razbunat” Victor Slav veti putea afla urmarind editia de duminica aceasta a late night show-ului „Vulturii de noapte”, incepand cu ora 23:00, la Kanal D!

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro