Vizita-surpriza pentru Andreea Balan!

Andreea Balan se afla la spital dupa ce a suferit a treia interventie chirurgicala in doua saptamani.

Andreea Balan abia asteapta sa se intoarca acasa, dar pana atunci sta internata si primeste ingrijiri medicale pentru a depasi complicatiile survenite dupa operatia de cezariana suferita pentru nasterea celei de-a doua fetite, Clara Maria.

Andreea il are mereu alaturi pe sotul ei, actorul George Burcea. Artista a avut parte de o vizita-surpriza.

Partenerul ei de scena si bunul prieten Petrisor Ruge a venit sa o vada si sa se asigure ca este bine. Petrisor a fost filmat de Andreea Balan in timp ce intra in rezerva ei.

loading...
Recent, Andreea Balan a postat pe youtube un vlog despre problemele ei de sanatate.

”Iar m-au intepat! Mi-au pus branula. Cand vad branule si vad seringi ma iau furnicaturi. Ma doare inainte sa fiu intepata numai cand ma gandesc la cate branule si cate seringi am avut in spital. Am avut si in gat, nu se mai vad semnele, am avut aici si aici.

M-am internat a doua oara pentru ca am sangerat foarte tare acasa. Iesea sangele, tasnea din operatie. Am ajuns la spital si au descoperit ca am formate niste hematoame dupa operatie. M-au operat, m-au curatat, mi-au facut anestezie totala din nou. Intre timp se pare ca aceste hematoame pacatoase s-au format din nou. Azi noapte (20 martie) iar am sangerat, am venit din nou la spital si s-a descoperit ca am un alt hematom.

Ieri de dimineata, inainte sa se intample lucrul asta venisem sa fac un CT, sa vad ce mai e in interior. Eram oricum suparata. Cand am vazut ca iar sangerez m-am speriat si am zis: eu nu mai merg nicaieri, eu stau acasa sa vad cat sangerez, cat curge”, povesteste Andreea Balan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro