ANDREEA BALAN A AVUT SI-N TRECUT PROBLEME DE SANATATE. CE OPERATIE A MAI SUFERIT

Pe 4 martie, Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator dupa operatia de cezariana prin care a adus pe lume al doilea copil.

La nici o saptamana, solista a suferit a doua interventie chirurgicala dupa complicatiile aparute in urma operatiei de cezariana. Din pacate, Andreea Balan a fost nevoita sa suporte si a treia operatie, in mai putin de o luna. Artista a precizat ca ultima operatie a decurs bine, insa durerile fizice sunt mari.

”M-am trezit, sunt ok si sunt atent supravegheata si monitorizata. Operatia a decurs bine si s-au eliminat toate hematoamele. Acum ma “lupt” cu durerea fizica deoarece aceasta operatie ma doare cat celelalte doua la un loc ?”, scria solista, pe Instagram, dupa cea de-a treia operatie.
loading...
Andreea Balan a avut si-n trecut probleme de sanatate. Ce operatie a mai suferit
Putini stiu ca acestea n-au fost primele probleme de sanatate ale Andreei Balan. Pe cand avea doar 23 de ani, solista a ajuns pe mainile medicilor si a fost operata de urgenta, dupa ce i s-au descoperit noduli la sanul drept. In 2007, Andreea Balan s-a operat tot la o clinica privata din Capitala.

”Nu stiu exact ce a avut, dar in orice caz nu e nodul si nici tumoare. Nu stiu daca am inteles bine, sotia mea mi-a zis ceva de adenom”, spunea la vremea respectiva Sandel Balan, tatal Andreei.

sursa: verdict.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro