Andreea Balan, momentul adevarului! Artista spune daca se mai intoarce vreodata pe scena!

Andreea Balan spune ce se intampla cu cariera ei! Vezi daca se mai intoarce sau nu pe scena!

Andreea Balan trece prin momente foarte grele, artista suferind doua operatii complexe dupa ce a nascut. Din cauza unor complicatii despre care a vorbit in fata camerelor de luat vederi, vedeta este in continuare extrem de ingrijorata desi s-a externat si se simte mai bine. De admirat este ca solista si-a pastrat forta psihica si optimismul, atat familia cat si fanii ei fiind alaturi de ea cu cele mai frumoase ganduri si urari.

Ei bine, in noianul de mesaje emotionante primite de cantareata, se mai regasesc si comentarii acide vizavi de modul in care protagonista noastra a ales sa impartaseasca ceea ce i se intampla sau vizavi de alegerea ei de a naste prin cezariana.

„Frumoasa imagine, draga mea, dar suferinta ti-ai adus-o singura. Puteai naste natural si acum ai fi fost ok din toate punctele de vedere”, i-a scris o urmaritoare Andreei Balan.

loading...
„Nu cunoasteti situatia si aberati complet! Embolia amniotica este foarte rara si se face mai des la nasteri naturale si in 99% dintre cazuri mamele mor. Faptul ca am avut cezariana, a ajutat la salvarea vietii mele”, a raspuns prompt vedeta.

Un alt subiect de discutie intens dezbatut pe instagram-ul vedetei este cariera acesteia. Zeci de persoane o intreaba cand se va intoarce pe scena sau cand va lansa o piesa noua.

„Peste o luna, doua, sa imi revin”, a scris artista.

Si daca tot vorbim despre cariera frumoasei blonde, trebuie sa va spunem ca surse din preajma vedetei susotesc ca revenirea solistei pe scena nu va trece neobservata. Creativa si extrem de pasionata de ceea ce face, Andreea isi doreste un „come back” spectaculos pentru toti fanii care au sustinut-o.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro