Andreea Mantea si Cristi Mitrea, schimb fabulos de replici!

Andreea Mantea si Cristi Mitrea au avut un schimb fabulos de replici pe pagina prezentatoarei. Toata lumea s-a convins cat de bine se inteleg parintii lui David.

Andreea Mantea si Cristi Mitrea au format un cuplu pentru o scurta perioada de timp inainte ca ea sa ramana insarcinata. Prezentatoarea si luptatorul au avut, insa, o relatie destul de tumultuoasa si au decis ca ar fi mai bine sa se desparta. Fiul lor, David, i-a adus moderatoarei de la Kanal D o mare implinire sufleteasca, asa ca despre viata ei amoroasa nu s-a mai auzit nimic.

Recent Cristi Mitrea a revenit in peisaj, are o relatie foarte apropiata cu fiul pe care il are cu Andreea Mantea si chiar a fost in vizita in Turcia, acolo unde ea este plecata pentru emisiunea „Puterea Dragostei”. Bruneta a recunoscut ca este intr-o relatie, dar nu a vrut sa dezvaluie numele barbatului care o face fericita, limitandu-se la a spune ca exista cineva in viata ei. Mai mult, dupa ce a dezvaluit ca nu este o femeie singura, ea a aparut cu un inel a pe deget.
Timpul petrecut impreuna si comentariile pe care si le dau Andreea Mantea si Cristi Mitrea pe retelele de socializare i-au facut pe fani sa cread ca au decis sa mai dea o sansa relatiei lor, chiar si la cativa ani dupa separare.

Recent prezentatoarea a publicat pe Instagram, o fotografie cu o mica pata de apa in foorma de inima „Si mergand eu prin parcare, dragostea-mi iese in cale”, a scris ea in descriere.

loading...
Mitrea nu a ratat ocazia si i-a scris imediat un comentariu. „Rupi si pe versuri, mai nou, mama :))”, a scris el. „Aveam si continuare, dar…am zis sa nu atrag atentia! Adica sa nu excelez chiar in toate! ??? Vrei sa ti-o zic???”, a replicat ea.

Luptatorul a continuat conversatia: „Modesta, cum te stiu. Ia :)) impress me ?”

„Ooooffff…bine daca insisti… ???Dar de ce e neagra oare? Oare o fi de suparare?
Mai am o varianta, dar ti-o zic in privat! Nu vreau sa se bata editurile pe mine!”, a raspuns Andreea Mantea.

„Hai acasa, mama. Scoatem un mini volum ? Esti top! ???”, a raspuns el.

Fanii care au vazut conversatia dintre ei i-au felicitat pe acestia pentru faptul ca au lasat deoparte neintelegerile din trecut.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro