Delia feat. The Motans – Ramai (single nou si videoclip)

Un nou single Delia bucura fanii din toata tara, o piesa de dragoste emotionanta, intensa, cu un videoclip puternic si sensibil in acelasi timp.

Aflata in plin turneu national „Acadelia”, artista revine cu single-ul „Ramai”, o colaborare cu The Motans.

„Ramai” a fost compusa de The Motans si Delia si produsa de Alex Cotoi, cu care cei doi artisti au mai lucrat pentru piese precum „Despablito”, „Da, mama”, „Ramai cu bine” sau „Inainte sa ne fi nascut”, „Friend Zone”, „Versus”.

Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de Bogdan Paun si Alexandru Muresan de la NGM Creative, concept The Motans.

loading...
Echipa de beauty a Deliei este formata din Alex Abagiu (make-up), Livia Berceanu (hair) si Hilke Muslim (styling).

Iubirea in formele ei cele mai diverse te transforma si il transforma si pe cel de langa tine, devine o relatie nociva in care durerea isi face loc si in care sentimentele devin incerte.

Delia da intalnire publicului din toata tara in primul turneu national „Acadelia”, o serie de concerte sold out care au avut loc in Timisoara, Craiova, Iasi, Brasov, Galati, Bacau, Targu-Jiu si Piatra Neamt, dupa cele trei evenimente sold out care au avut loc in toamna la Sala Palatului din Bucuresti.
loading...
The Motans va sustine primul concert de anvergura „The Motans Grand Concert”, pe 31 mai, la Arenele Romane, eveniment de la care nu vor lipsi piesa de debut „Versus” care a devenit un adevarat fenomen pe piata muzicala, „Inainte Sa Ne Fi Nascut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarata piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizari pe YouTube. The Motans a reusit de-a lungul timpului sa creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii si a versurilor, ci si a imaginilor pe care le impleteste perfect, daruind experiente in care oricine se poate regasi.

Dintre invitatii speciali anuntati deja la acest concert se numara Lucia si Irina Rimes.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro