Dovada clara ca Andreea Mantea si Cristi Mitrea s-au impacat!

Andreea Mantea si Cristi Mitrea s-au impacat. Cei doi au acum cel putin o relatie de prietenie, iar acest lucru s-a aflat dupa ce s-au dat de gol pe retelele de socializare.

O postare pe Instagram, in care frumoasa prezentatoare a show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D, le transmitea fanilor sa aiba „o primavara frumoasa si plina de dragoste”, a dus la aflarea vestii ca Andreea Mantea si Cristi Mitrea au cel putin o relatie de prietenie acum.

Cristi Mitrea i-a trimis un comentariu Andreei Mantea la postarea respectiva. „Asemenea”, i-a transmis el, alaturi de doua emoticoane ce dau de banuit ca ei ar putea avea chiar, din nou, o relatie de iubire.

Andreea Mantea a anuntat ca are un iubit, insa nu a precizat despre cine e vorba. Fanii sunt convinsi ca iubitul Andreei Mantea este chiar Cristi Mitrea, cu care prezentatoarea are un baietel superb, David.

loading...
”Am zambit undeva inlauntrul meu, gandindu-ma ca poate intr-adevar as fi insarcinata, dar nu am vrut sa ma gandesc prea mult. In momentul in care am ajuns la cosmeticiana, am simtit ca durerea respectiva nu se mai duce asa cum se ducea in mod normal, am simtit ca se duce la el. Si atunci am stiut sigur ca sunt insarcinata pentru ca am simtit ca este cineva acolo care e deranjat de durerea pe care eu o simt. Si i-am zis fetei: „Gata, hai sa nu mai continuam!“ Am inventat niste scuze. Nu aveam cum sa-i zic: „Stii, cred ca eu sunt insarcinata, simt eu ca-l deranjeaza si as vrea sa ne oprim“. Am iesit de acolo, stiam ca e o farmacie pe colt, m-am dus repede, cand am vazut cata lume era am renuntat. Am sunat o prietena sa-mi ia un test de sarcina si m-am dus la ea sa-l fac. Nici macar lui Cristi (n.r Cristi Mitrea, tatal lui David) n-am vrut sa-i zic pana n-am fost sigura”, povestea vedeta Kanal D, in urma cu ceva timp, despre momentul in care a aflat fericita veste ca era insarcinata cu David.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro