Este mereu zambitoare, dar uite prin ce trece cu adevarat in aceste momente Adelina Pestritu!

Adelina Pestritu nu doarme noaptea! Vezi de ce!

Adelina Pestritu este un influencer in adevaratul sens al cuvantului, un model pentru foarte multe romance care-i asculta sfaturile si se inspira din stilul ei vestimentar si chiar din atitudinea vedetei.

Frumoasa bruneta are o comunitate uriasa, de mai bine de un milion de prieteni pe instagram, amici cu care comunica in permanenta, prin mesaje, dupa fiecare poza postata, sau pe insta story

Ei bine, de curand vedeta le-a impartasit amicilor virtuali ca, de ceva timp, are parte de „noapte alba” dupa „noapte alba”. Micutei Zeny ii cresc dintisorii, iar parintii care citesc acest articol cu siguranta stiu cat de grea este acesta perioada atat pentru copil cat si pentru cei care i-au dat viata.

loading...
„Cam de trei luni nu mai stim ce este un somn bun, intreg, cu exceptia catorva nopti in care Zeny nu a avut dureri. In rest, ne-am trezit din 20 in 20 de minute. Am impresia ca nici n-am dormit vreodata in viata asta. Dar e ok! Suntem alaturi de ea indiferent ca reusim sa ne odihnim sau nu”, a scris Adelina pe insta story.

Extrem de sensibila cand vine vorba de fetita ei, cum este si firesc, fosta prezentatoare tv a rabufnit acum doua saptamani. Desi era vizibil iritata, Adelina s-a exprimat elegant. Totul a pornit de la o imagine cu Zenaida in premergator.

„Internetul este foarte bun daca vrei sa afli cum sa-ti faci o coafura speciala, cum sa pui un bec, cum sa te imbraci la o nunta etc, dar nu trebuie sa-ti cresti copilul dupa sfaturi de pe site-uri sau de pe forumuri. De aceea avem ceea ce se numeste instinct matern si medici buni: sa ne ghideze. Mi-ar placea ca noi, mamele, sa nu ne mai judecam intre noi, sa nu ne mai criticam, ca este dureros, puiul nostru este cel mai sensibil subiect. Ar trebui sa ne sustinem, sa fim mai tolerante si sa nu mai aratam atat cu degetul. Am pus-o pe Zeny in premergator si am primit multe mesaje contra. Ea vrea deja sa stea in picioare, sa mearga, iar accesoriul acesta o ajuta. Nu o tin ore intregi in premergator, Doamne fereste, am mare grija, dar felul in care isi exprima unele persoane nemultumirea este deranjant. Cresterea copilului mi se pare ceva extrem de intim, tocmai de aceea pe mine nu ma veti gasi in tot felul de grupuri de mamici sau in dispute pe forumuri. Vorbim despre ce vreti voi si ne sfatuim, ati vazut ca sunt deschisa, dar cresterea copilului este la latitudinea fiecarui parinte in parte si, repet, este ceva intim”, a spus Ade pe insta story in perioada aceasta, cand se pregateste intens pentru nunta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro