Incredibil, ce dezvaluri face None despre Loredana Chivu!

None a vorbit pentru prima data despre Loredana Chivu, dar si despre intentiile ei de a intra in casa Puterea dragostei

Loredana Chivu si None, cel mai indragit concurent de la Puterea dragostei, traiesc, de mai bine de trei saptamani, o relatie frumoasa. Daca pana acum, cei doi au evitat aparitiile in public, pe motiv ca au dorit sa mearga pe calea discretiei, ei bine, None a dezvaluit cate ceva din secretele relatiei lor.

„Suntem de ceva vreme impreuna, am petrecut ultimele numai zile amandoi, ne intelegem bine. Loredana este o femeie deosebita, pe care am apreciat-o in primul rand pentru evolutia ei, fiindca mie imi plac oamenii care fac ceva in viata, cei care pleaca de jos si ajung undeva, pe propriile puteri. Nu ma intereseaza cum o fac, ci, repet, ma intereseaza ca ajung undeva. Asa este iubita mea”, a declarat barbatul intr-un live.
loading...
In concluzie, dupa spusele barbatului, sentimentele sunt puternice intre blondina si el. Iar o dovada clara in acest sens este si faptul ca Loredana Chivu a luat o decizie, intra in casa Puterea dragostei daca iubitul ei se va intoarce acolo.
None spune adevarul despre relatia cu Loredana Chivu si din acest punct de vedere, lucru ce probabil ii va suprinde pe multi!”Este o femeie puternica, o femeie care stie ce vrea, frumoasa si cu multe calitati. Daca voi reintra in show, ea si-a exprimat dorinta si, spun in premiera acest lucru, ca va veni dupa mine. Atat de puternica este legatura noastra”, a declarat fostul concurent.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro