Lidia Buble a creat isterie in online. Totul a pornit de la o fotografie in care se saruta cu Razvan Simion

Cantareata Lidia Buble a primit tot felul de comentarii in mediul virtual, dupa ce a postat o fotografie in care se saruta pasional cu iubitul ei, prezentatorul de televiziune Razvan Simion.

Artista si prezetatorul matinalului de la Antena 1 au fost fotografiati la o nunta. Lidia Buble apare cu buchetul de mireasa in mana, in timp ce se saruta pasional cu iubitul ei. Fotografia postata de vedeta a starnit un val de reactii din partea internautilor.

„Astia suntem noi”, a mentionat Lidia Buble langa imaginea in care apare alaturi de Razvan Simion. „Chiar nu e cazul sa faci totul public! Esti cam penala”, „Are voie sa faca ce vrea ea public din viata ei personala, asa cum poate sa si pastereze fix pentru ea. E fix alegerea ei. Si doar a ei!’, „Nu sunteti obligati sa va uitati la ce nu va place”, „Rusine, rusine si iar rusine. L-ai despartit de nevasta si doi copii”, „Tu si Razvan sunteti facuti unul pentru celalalt.
loading...
Sper sa nu va despartiti niciodata”, „A luat barbatul de la nevasta si de la copii…’, „I-a sucit mintile”, au comentat internautii. Lidia Buble are o relatie cu prezentatorul de televiziune Razvan Simion de cativa ani. Razvan Simion a fost casatorit, timp de multi ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetita pe nume Ianca si un baiat care se numeste Tudor. Dupa separarea de Razvan Simion, Diana s-a mutat impreuna cu cei doi copii ai lor la Timisoara, acolo unde a incercat sa isi vada mai departe de viata si si-a construit o vila superba.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro