Lidia Buble feat. What’s UP – Asta sunt eu (single nou si videoclip)

Lidia Buble isi deschide sufletul si lanseaza „Asta sunt eu”, o piesa in care artista isi invita publicul sa o descopere exact asa cum este: deschisa, funny, un pic crazy, dar cu un suflet imens. Pentru „Asta sunt eu”, Lidia a colaborat cu What’s UP, artist care a compus piesa alaturi de Marius Moga, Marian Moldoveanu si Florian Rus. Clipul, regizat de Iura Luncasu, reda in imagini mood-ul jucaus si energic al piesei si o prezinta pe Lidia in ipostaze diferite.

„E eliberator sa te simti bine in pielea ta! Sa te accepti asa cum esti. Sa poti sa iubesti cum vrei. Sa poti sa arati cand nu-ti place ceva. Sa nu pui la suflet ce zic altii doar ca sa-ti faca inima rea. Sa poti sa strigi: Asta sunt eu!”, marturiseste Lidia Buble.

„Lidia este un artist muncitor si talentat, naturaletea este unul dintre atuurile succesului ei. Cred in oameni dintr-o bucata, asadar cred in aceasta colaborare. Sper sa va placa!”, adauga What’s UP.

Lidia Buble si-a inceput cariera in 2014 cu piesa „Noi simtim la fel”, iar in acelasi an ea a castigat premiul „Best New Act” la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca „Inima nu stie”, „Le-am spus si fetelor” (feat. Amira), „Ma certi” (feat. Adi Sina) si „Mi-e bine” (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizari pe YouTube. In octombrie 2017, artista a lansat „Camasa”, single care s-a mentinut in topul celor mai difuzate piese la radio si a adunat peste 35 de milioane de vizualizari pe YouTube. Primavara trecuta, Lidia si-a surprins bublisorii cu „Sub apa”, clip care a cucerit publicul din Romania si care a spart orice tipar, in materie de productie video. In urma cu patru luni, a lansat „Tu”, o piesa despre sentimentele puternice pe care un indragostit le are fata de jumatatea sa, cu un videoclip desprins dintr-un film romance.

loading...
What’s UP a avut un 2018 plin de lansari: „Ora 2?, „Hana”, lansata de Ziua Indragostitilor, apoi „Iarta-ma, mama”, un single lansat de Ziua Femeii, urmat de „Doare” si „Cu tine pe mine”. Anul acesta, de ziua sa, What’s UP a lansat alaturi de JO „CuBANii”, o piesa manifest despre puterea banilor si indiferenta pe care oamenii o au fata de lucrurile cu adevarat importante.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro