Liviu Teodorescu – 777 (single nou si videoclip)

Liviu Teodorescu lanseaza a opta melodie de pe EP-ul Lista De Pacate. Piesa „777″ incununeaza primul material discografic din cariera unuia dintre cei mai talentati artisti din Romania.

O piesa personala, cu un fir narativ plin de metafore, track-ul „777″ este compus tot de catre Liviu Teodorescu, la fel ca in cazul celorlate piese de pe material. Semnificatia numarului 777 ne duce cu gandul la noroc, dar 777 este si un numar; acel moment cand intelegi ca totul este interconectat, nimic nu este separat, iar lumea, Universul si toate fiintele au, in esenta, aceeasi sursa.

Videoclipul este regizat de catre San si aduce o poezie vizuala, ce completeaza cu exactitate mesajul piesei, oferind un pachet senzorial de impact.

„Piesa cu care se incheie Lista de Pacate este despre Unitatea cu Tot Ceea Ce Exista si despre faptul ca Binele si Raul sunt capul si pajura aceleiasi monede. Suntem parte din aceeasi Sursa si atunci cand vom lasa ego-ul deoparte si vom constientiza ca nu exista separare intre oameni, planeta, animale, plante, ne vom atinge adevaratul potential si adevarata natura, care nu consta in separare, ci in Unitate”, declara Liviu Teodorescu.

loading...
EP-ul „Lista de pacate” contine 7 piese noi si un bonus track, iar piesa ce da numele materialului este single-ul lansat in primavara anului 2018, alaturi de Killa Fonic. Piesele au fost scrise integral de catre artist, in studioul lui, LiTE Music si sunt toate disponibile pe platformele de streaming. Un concept inedit ce s-a intamplat pe parcursul a sase luni, incepand cu single-ul „Rochia ta” si pana in prezent, Liviu a lansat de pe EP cate o piesa in fiecare zi de joi a fiecarei luni.
Liviu Teodorescu este, cu siguranta, unul dintre cei mai talentati artisti din Romania, piesele sale au milioane de vizualizari pe YouTube, iar contul lui de Instagram numara peste 520 de mii de urmaritori. Artist si compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzicala odata cu aparitia la emisiunea de talente „Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio de productie muzicala, LiTE Music. „Gelos”, „Esti Piesa” sau „Obsesie” sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Liviu Teodorescu este primul artist din Romania care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri si bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sanziana Negru, pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, la „Asa e ea #Dulce” cu Marisa Paloma si in videoclipul „Lista de pacate” o vedem pe Alina Ceusan. Mai mult decat atat, acesta a facut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro