LORA a lansat albumul „Despre demoni si iertare”

Este o certitudine ca Lora este o artista talentata si cameleonica. De la single la album, LORA demonstreaza si prin noul material discografic – Despre demoni si iertare – ca poate depasi orice bariera si ca poate trece de la balade emotionante la adevarate imnuri pentru petreceri.

Despre demoni si iertare, introspectie si alinare, este despre tot ce nu am putut eu sa iert la mine, tot ce mi-am reprosat, toata presiunea pe care am pus-o pe mine din dorinta de a fi un om perfect, crezand ca acesta este unul dintre cele mai nobile scopuri in viata”, declara Lora.

Inca de pe coperta albumului, o putem regasi in doua ipostaze; Lora – cea creata de media, reprezentata de blonda si Laura – cea care reprezinta constiinta (bruneta). Parcurgand si tracklistingul materialului, cele doua laturi sunt evidentiate si prin cele 13 melodii, de la hituri ca „Ramas bun” sau „Cinci”, pana la piese noi ca „Te rog” sau „Imi cer iertare”.
Este al doilea material discografic din cariera solo a Lorei, dupa primul album care se numeste „A voastra, Lora”, lansat in urma cu doi ani si care a inclus hiturile artistei pana in acel moment, precum „Ne impotrivim”, „Floare la ureche” sau „Draga”.

Albumul „Despre demoni si iertare” dezvaluie si noul logo al artistei – o imagine ravasitoare cu elemente in stransa legatura cu titlul albumului – o scrisoare catre fanii ei, dar si un QR code care, odata scanat, duce catre un video-confesiune, cu Lora si Laura supuse unui test poligraf.

loading...
LORA a lansat albumul in cadrul unui eveniment ce a avut loc joi, 4 aprilie, intr-o locatie din Bucuresti. Pe langa jurnalisti, prieteni artisti, oameni din media sau din industria muzicala, Lora a avut alaturi multi prieteni si fani. Nicole Cherry, Adda, Cornel Ilie (Vunk) Randi, Nico, Anastasia, Ester Peony, Cove, Corina Caragea, Misha, Celia, Edward Sanda, Mellina, Seredinschi, Amir, dar si multi altii, au sarbatorit alaturi de LORA lansarea noului album.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizari pe YouTube si hit-uri ca „Ramas bun”, „Ne impotrivim”, „Floare la ureche”, „Cinci” sau „Bine mersi” (alaturi de Doddy), piese ce au ajuns pe primele pozitii in toate topurile muzicale. LORA a lansat in 2018 hitul „Dor sa te ador”, alaturi de Doddy, piesa ce a adunat intr-un timp scurt peste 65 de milioane de vizionari pe YouTube si a stat aproape o luna in topul Trending, in luna august a colaborat cu Shift pentru single-ul „Pana in Rai”. Toamna anului 2018 a insemnat noi piese de la Lora; Pleaca, Soare negru si Radacini, pe canalul ei de YouTube. La finalul anului 2018 Lora a lansat melodia-poem „Radacini”, care celebreaza 100 ani de Romania, nu doar la ceas aniversar, ci in fiecare zi, si vorbeste despre radacinile neamului si despre frumusetile tulburatoare ale Romaniei. Inceputul anului 2019 inseamna lansarea piesei „Tu si ea”, track ce se regaseste si pe albumul „Despre demoni si iertare”.

Tracklisting:

I Know
Valul
Lume (feat. Sergiu Ferat)
Ramas Bun
Pleaca
Te rog
Cinci
Pana in rai (feat. Shift)
Tu si ea
Soare negru
Imi cer iertare
Radacini
Bonus Track: Dor sa te ador (Doddy feat. Lora)

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro