Loredana plateste pentru machiaj si coafura chiar si la emisiuni! Se lasa aranjata doar de echipa proprie

La aproape 50 de ani, Loredana incerca sa tina timpul pe loc nu doar prin interventii estetice, ci si prin interventia strategica a echipei sale de infrumusetare.

Putini sunt cei care se pot atinge de chipul si de parul Loredanei! In vreme ce majoritatea vedetelelor autohtone se lasa pe mana specialistilor in machiaj si coafura angajati de televiziunile cu care semneaza pentru emisiuni ori seriale, diva muzicii romanesti nu accepta sa fie aranjata decat de echipa ei, ca sa fie sigura ca iese totul asa cum isi doreste.

Asa ca, indiferent daca proiectele sunt in Bucuresti, in tara sau peste hotare, Loredana isi cara dupa ea echipa de infrumusetare, careia ii plateste din buzunarul propriu atat onorariul, cat si deplasarea, cazarea si mesele, cand e cazul.
loading...
La fel s-a intamplat si cand a filmat pentru show-ul „Canta acum cu mine”, in Polonia. Aproape o luna, cat a stat acolo, cantareata a avut alaturi propriii stilisti, iar cel mai mare castig a fost ca, in vreme ce juratii din show fie s-au aranjat singuri, fie au stat la coada la cabina de machiaj, ea a fost aranjata in linistea propriei cabine, de oamenii sai de incredere. Singurele deplasari in care Loredana nu umbla cu echipa dupa ea sunt vacantele pe care le petrece alaturi de Elena, fiica ei.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro