Nicoleta Nuca feat. Vescan – Tacerea (single nou si videoclip)

Nicoleta Nuca revine cu single-ul „Tacerea” in colaborare cu Vescan, cu un puternic mesaj de dragoste, alaturi de un videoclip plin de emotie si miscari de dans contemporan.

Piesa „Tacerea” a fost compusa de Dorian Oswin si Anastasia Sandu, versurile sunt semnate de Vescan, Anastasia Sandu si Dorian Oswin, iar productia a fost realizata de Dorian Oswin.

„Tacerea a luat nastere in urma unei discutii cu Vescan in care ziceam ca pana acum nu am colaborat si ca ne-ar placea sa lucram impreuna la o piesa! Ne-am vazut la studio la Dorian Oswin, am inregistrat demo-ul, care, in varianta initiala, nu era tocmai ce auziti acum. Apoi, Dorian a lucrat la productie si Anastasia Sandu la versuri si asa a luat nastere piesa „Tacerea”. Este o piesa foarte draga si in care cred mult si sper ca si voi veti avea aceeasi impresie!”, a declarat Nicoleta.

„Ma bucur mult ca a sosit timpul pentru „Tacerea”, o apreciez de mult timp pe Nicoleta si mereu am stiut ca vocile noastre se potrivesc perfect, era doar o chestiune de timp. La capitolul feeling, piesa asta are ceva special de la prima nota, am participat cu mare drag la ea alaturi de Nicoleta, Dorian Oswin si Anastasia si, intr-un final, din multe idei a iesit „Tacerea”. Piesa surprinde un moment cu multe semne de intrebare si reprosuri dintr-un cuplu, momentul acela in care cautam vinovati si explicatii si nu rezolvarea problemelor. Una peste alta, sunt foarte incantat de aceasta colaborare si abia astept sa ajunga in casele si inimile voastre. Peace and love”, a spus Vescan.

loading...
Videoclipul a fost filmat si regizat de SAN si produs de Loops Production.

Din echipa de beauty a Nicoletei au facut parte Andra Manea (Make-up and Beauty Studio) pentru make-up, Ana Maria Lazarescu (Endorphin Lab) pentru par si Anda Crapatureanu pentru tinute.

„La clip am colaborat cu San, cu care am mai lucrat pentru cateva piese si cred ca ne-a iesit un clip frumos, cu un vibe cald si emotie”, a mai adaugat Nicoleta.
Nicoleta s-a facut remarcata in cadrul emisiunii de talente „X Factor”. Primul single al Nicoletei Nuca, lansat imediat dupa participarea la „X Factor”, a fost piesa „Nu sunt”, un adevarat succes, cu peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube. Alte piese lansate de artista in cariera sa sunt „Ai uitat cine esti”, „Alt Tu”, „Castele de nisip”, precum si doua single-uri compuse de Carla’s Dreams, „Amintiri” si „Cand pleci”, dar si „N-am pierdut nimic”.

In 2018, in cadrul unui spectacol de Craciun, Nicoleta Nuca a urcat pe scena alaturi de Pink Martini, mica orchestra cu un repertoriu in 25 de limbi.
Anul trecut, Vescan a lansat „Ce-o fi, O Fi”, in colaborare cu Mira, o piesa care a cucerit topurile radio si TV, cu peste 28 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Single-ul „Las-o”, lansat in anul 2016 a depasit 30 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar „Piesa mea preferata” (feat.Kamelia) si „In dreapta ta” (feat. Alina Eremia) au atins performanta de a fi simultan in Top 10 (Radio/TV) Media Forest Romania.

Anul acesta, Vescan va lansa albumul #MuzicaSauNebunie.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro