Prima fotografie cu Carmen de la Salciua nemachiata!

Dupa multe cereri din partea fanilor, Carmen de la Salciua a publicat prima fotografie cu ea complet nemachiata.

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai apreciate artiste de muzica de petrecere din Romania. Melodiile de succes pe care le-a scos de-a lungul timpului au clasat-o pe aceasta in topul persoanelor publice de la noi, daca judecam, dupa cei aproape 150 de mii de urmaritori de pe pagina ei de Instagram.

Faptul ca este deja o vedeta o obliga pe Carmen de la Salciua sa arate tot timpul impecabil. Imaginile care apar pe pagina ei de Instagram o arata pe bruneta in ipostaze care mai de care tot timpul, dar un singur lucru este neschimbat: Carmen de la Salciua este mereu machiata.

Recent, insa, artista si-a surprins fanii publicand o fotografie in care apara fara pic de fard. „No make-up! No filters ? Am primit mereu provocari sa ma descopar in fata voastra… nemachiata! Here I Am! In ultima perioada noptile nedormite si-au pus amprenta pe fata mea, au inceput sa se observe cearcane, mici liniute in jurul ochilor si a fruntii! Azi am rezolvat problema asta cu ajutorul medicului”, a scris Carmen de la Salciua pe pagina ei de Instagram.

loading...
Fotografia pe care a publicat-o Carmen de la Salciua a primit aproape 15 mii de aprecieri, desi nu poarta deloc machiaj. Fanii au felicitat-o pentru felul in care arata, pentru curajul de a se afisa asa, dar si pentru melodiile pe care le scoate.
„Esti superba si fara machiaj toti avem defecte te pup si mult succes in tot cea ce faci ????!!!”, „Arati super nemachiata, oricum tie iti sta bine cu orice???esti superba si ai o voce de aur… Esti o fiinta rara????Te admir enorm si te apreciez pentru melodiile frumoase pe care le lansezi si pentru faptul ca pui suflet in tot ceea ce faci si suporti multe lucruri pe care putini le pot suporta… Esti un model demn de urmat…mult succes in continuare pentru mine esti o invingatoare”, sunt doua dintre mesajele pe care Carmen de la Salciua le-a primit dupa publicarea fotografiei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro