Reactia lui Victor Slav la adresa Biancai Dragusanu.

Victor Slav a facut o declaratie neasteptata la adresa fostei sale partenere de viata, Bianca Dragusanu, chiar la emisiunea pe care acesta o modereaza la Kanal D – Vulturii de noapte.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav a reactionat cu totul neasteptat fata de Bianca Dragusanu, cea care este mama fiicei lui, Sofia Natalia. Potrivit wowbiz.ro, Victor Slav i-a spus Biacai Dragusanu: „Cea mai mare calitate a ta este ca esti fosta mea nevasta”.

La aceeasi emisiune, Victor Slav a fost luat prin surprindere de Bianca Dragusanu, care l-ar fi palmuit, conform aceleiasi surse.

Intregul moment poate fi urmarit marti seara, de la ora 23:00, la emisiunea Vulturii de noapte, pe care Victor Slav o prezinta alaturi de Catalin Cazac si Giani Kirita.

loading...
Bianca Dragusanu a fost casatorita pentru o scurta perioada de timp, cu Victor Slav. Dupa ce si-au reinnodat relatia, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetita, Sofia Natalia. Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit din nou anul trecut. Desi au decis sa mearga pe drumuri separate, Bianca Dragusanu si Victor Slav au grija ca fiicei lor, Sofia Natalia, sa nu-i lipseasca nimic.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro