REEA feat. Akcent – Bohema (single nou si videoclip)

Una dintre cele mai de succes retete de colaborare din ultimii ani, Reea si Akcent revin cu un nou single – „Bohema”.

” Bohema este o piesa romantica, transpune o poveste de dragoste in care partenerii iubesc intr-un stil boem, ludic. Am simtit sa duc piesa intr-o zona mai dreamy atunci cand am scris-o, fiind inspirata si de melodicitatea intrumentalului. ” – Reea

Dupa ce piese precum „Rain”, „Stole My Heart” si „My Lady” au adunat zeci de milioane de vizualizari, Akcent si Reea fac din nou echpa pentru „Bohema”, piesa ce a luat nastere in studio-urile Akcent.

Muzica a ocupat mereu un loc aparte in viata artistei, Reea compunand versuri si linii melodice de la o varsta frageda. Munca sa a fost recunoscuta si international in 2012, cand a castigat trofeul „Best International Debut” la Tunisia Music Awards.

loading...
Trupa Akcent a castigat de-a lungul timpului nenumarate premii muzicale. De asemenea, a cucerit piata internatio! nala odata cu lansarea single-ului „Kylie”, versiunea in limba engleza a hitului local „Dragoste de inchiriat”. Piesa a ajuns pe prima pozitie in multe topuri din Europa, in tari precum Olanda si Franta, in timp ce urmatoarele lansari, „That’s My Name”, „Stay With Me” si „My Passion” i-au consolidat proiectului pozitia de star international.

Videoclipurile Akcent au generat peste un miliard de vizualizari, in timp ce mai multe single-uri au fost adaugate in diverse compilatii lansate sau lansate ca single de diferite case mari de discuri internationale, printre care si Warner Music Group, Universal Music Group si Ministry of Sound.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro