Ruby, scandal urias cu iubitul! Cantareata a sarit la gatul barbatului!

Ruby s-a certat teribil cu iubitul ei, Adrian, intr-un show de aventura!

Ani de zile, Ruby si-a tinut iubitul departe de camerele de filmat. Desi locuia impreuna cu el si erau de nedespartit, cantareata a preferat sa mearga pe calea discretiei!

”Povestea noastra de dragoste a inceput tumultuos, dupa cativa ani in care am fost prieteni. Cred ca, la nivel subconstient, a fost dragoste la fiecare revedere, doar ca nu i-am dat voie sa se dezvolte mult timp. Ce m-a atras, lasand la o parte treaba asta ca e frumusel si are patratele si toate cele, a fost faptul ca inca se juca jocurile copilariei, iar pe mine cu joaca ma dai gata”, a povestit Ruby in presa.

Cantareata a fost completata de Adrian, iubitul ei, in dezvalurile despre legatura lor amoroasa. ”Cred ca noi am invatat sa ne privim unul pe celalalt ca pe un intreg, nu ne mai uitam la defecte! Astia suntem… Si buni, uneori si rai! Eu trebuie sa ii „tolerez ei copilaria, copilarie de care si eu „sufar de multe ori pana cand stau langa ea si sunt obligat sa fiu ala matur!”, a spus si dansatorul.

loading...
Cu toata discretia lor, cei doi au decis insa in acest an sa se incumete sa participe impreuna la show-ul de aventura Asia Express, in care s-au prezentat lumii asa cum sunt ei in realitate, atat ca persoane, cat si la nivel de cuplu! Si daca pe parcursul show-ului, si-au aratat de multe ori partile frumoase, ei bine, spre sfarsit, si mai ales in finala, tensiunile dintre ei au fost evidente! De pilda, Ruby s-a luat la cearta cu iubitul in masina si a creat un adevarat scandal in momentul in care indianca din show care si ajuta la o proba, ii arunca ocheade lui Adrian! Nervoasa, artista s-a enervat mai intai pe femeie, apoi, i s-a adresat partenerului ei pe un ton rastit si i-a spus sa priveasca numai inainte. ”Nu ai voie sa te uiti la alta femeie! Niciodata! Ai inteles”, a tunat vedeta, timp in care barbatul ei a preferat sa fie mai calm, caci altfel, nu se stie la ce cuvinte grele s-ar mai fi ajuns!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro