Ruby si Robert au pierdut finala „Asia”

CRBL si Oase au plecat acasa cu 30000 de Euro, dupa ce au castigat ultima amuleta in India. Ce spun ceilalti finalisti despre aceasta victorie.

Ruby si iubitul sau Robert au pierdut in fata lui Oase si a lui CRBL in competitia „Asia”. Cei doi concurenti au facut primele declaratii despre infrangere.

Dupa o lupta de mai bine de doua luni, Oase si CRBL au reusit sa ajungam primii la linia de finish si sa plece acasa cu amuleta in valoare de 30000 de Euro.

Ruby si Robert au ajuns la doar 3 minute dupa echipa castigatoare, fiind astfel la un pas de a castiga marele premiu, asa ca infrangerea este una si mai amara.

loading...
„Ar fi fost frumos sa terminam toata aventura asta pe locul 1, dar faptul ca am ajuns pe locul 2 nu schimba cu nimic ce am trait noi aici si toti oamenii draguti care ne-au ajutat in timpul asta. E dragut oricum.

Eu plang acum pentru ca am multe emotii care s-au strans cu timpul. Si atata tot. Dar sunt fericita ca am mers pana la capat impreuna si nu simt ca a fost ceva ce am fi putut face mai mult. Am tras cat am putut de fiecare data”, a spus Ruby, printre lacrimi.

„Ne pare rau, intr-adevar. E foarte ciudat sa iesi pe locul 2, la 3 minute dupa ce a ajuns prima echipa. Dar ne bucuram oricum ca am ajuns pana atunci si ca am putut sa traim aceasta experienta. Cate s-au intamplat aici poate nu li se intampla altora intr-o viata de om si noi trebuie sa invatam sa ne bucuram de chestia asta si s-o apreciem”, a completat Robert.

sursa:wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro