Simona Gherghe, pregatiri mari pentru cel de-al doilea copil!

Simona Gherghe se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara.

Simona Gherghe este o femeie foarte fericita. Prezentatoarea tv, inlocuita acum de Cristina Cioran, se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara. Mai mult decat atat, blondina este tare bucuroasa, caci micuta ei, Ana, o sa aiba un fratior.

Mai mult decat atat, Simona Gherghe se afla acasa, unde are grija de dieta sa si face pregatiri intense pentru baietelul care va veni, in curand, pe lume.

”Bebe baietel #pregatiri #soon #pregnancy #33weekspregnant #itsaboy”, a notat Simona Gherghe in dreptul fotografiei de pe instagram.

loading...
Intrata in concediu prenatal, Simona Gherghe a fost inlocuita la emisiunea pe care o prezenta. Locul Simonei Gherghe a fost luat de o alta blondina celebra, Cristina Cioran.

„Este un proiect destul de greu de manageriat ca stare emotionala. Voiam sa te felicit, se vede ca esti fericita. Cea mai emotionata era mama, era la doctor, i-am zis sa stea jos. Am intrebat-o daca stie cine va prezenta emisiunea si i-am spus ca eu. Sa nu ma certe telespectatorii, ca voi avea si flori”, a spus Cristina Cioran.
„O sa vezi, o sa te obisnuiesti in momentul in care se termina emisiunea sa te duci acasa si te eliberezi, sa iti vezi de familie. Cine se asaza pe scaunul asta, in cel mult un an ramane insarcinata. O sa-mi lipseasca starea asta de live. Am incredere ca emisiunea ramane pe maini bune. E bine ca esti pregatita si ca stii foarte bine formatul. Tu poti sa gestionezi si altfel rolul acesta, esti cameleonica. Va multumesc din suflet pentru tot si o sa va tin la curent cu tot ce se intampla cu viata mea, pe retelele sociale. Va multumesc pentru ca ati fost astazi alaturi de noi si ne vedem cand ne-om vedea”, spunea si Simona Gherghe.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro