Teo Trandafir a vorbit pentru prima data despre casatorie. Dezvaluiri neasteptate

Teo Trandafir este o femeie fericita. Vedeta are o fetita superba, Maia, dar nu simte nevoia sa se casatoreasca din nou.

Teo a vorbit prima oara deschis despre casatorie, marturisind ca nu este pentru ea mariajul.

„La altar la 50 de ani? Mi-am dat seama ca eu nu pot sta marita­ta. E vina mea. Eu inteleg o relatie de lunga durata, inteleg angajament, loialitate, chiar si logodna in fata lui Dumnezeu…(…). Nu. Eu nu ma pricep la asta. Cand ma trezesc dimineata si vad langa mine acelasi om pe care l-am vazut zi de zi in ultimele luni… panica! Ce-am facut, cum scap eu de-aici?”, a spus Teo intr-un interviu pentru Ok! Magazine.
loading...
Teo Trandafir a trecut in urma cu sase ani prin al doilea divort. La sfarsitul lui 2012, ea a divortat de fostul rugbist Constantin Iosef, mariajul lor rezistand doar cateva luni. Cei doi s-au casatorit pe 2 iunie 2012, in ziua in care Teo a implinit 44 de ani.
Vedeta Kanal D a marturisit ca nu si-a dorit niciodata copii, insa Maia a fost un dar de la Dumnezeu.
„Nu! Eu nu mi-am dorit copii niciodata. Eu nu sunt facuta sa fiu mama. Dar Maia a fost de la Doamne-Doamne trimisa foarte clar, cu adresa, cu tot. N-am avut ce sa fac. Cum sa abandonezi un copil nou-nascut? Nu aveam cum sa zic „Nu“. M-am trezit la 36 de ani cu toata viata data peste cap, cu un copil care racnea, cu mine care nu eram pregatita pentru asa ceva. Am plecat la serviciu dimineata si m-am intors seara acasa cu un copil nou-nascut. N-a fost bine. M-am speriat ingrozitor”, a mai declarat Teo.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro