Teo Trandafir, socata de moartea lui Razvan Ciobanu!

Teo Trandafir a facut prima declaratie legata de moartea lui Razvan Ciobanu. Prezentatoarea de televiziune este socata de cele intamplate.

Razvan Ciobanu s-a stins in judetul Constanta, la iesirea din localitatea Sacele spre Navodari. A fost implicat intr-un teribil accident rutier si viata lui nu a mai putut fi salvata. Persoanele care il cunosteau, dar si cei care il admirau.

Teo Trandafir este una dintre persoanele care il cunosteau pe Razvan Ciobanu, mai ales ca au fost colegi la Kanal D. Ea este afectata de trecerea in nefiinta a creatorului de moda si a facut prima declaratie despre tragicul eveniment.

„Razvan, din nenorocire si Socant, e in paza Tatalui Ceresc. Gandul meu se indreapta catre mama lui, care acum traverseaza socul unei vieti. Dumnezeul sa-l ierte pe el si s-o ajute pe ea…”, a declarat ea

loading...
Razvan Ciobanu a murit, la primele ore ale diminetii, in a doua zi de Paste, dupa ce a pierdut controlul volanului si s-a izbit cu autoturismul intr-un copac.
„Accident rutier grav, la iesire din localitatea Sacele spre Navodari, DN 22 B, autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei, un barbat de 43 de ani, a condus un autotirism, a parasit partea carosabila si a acrosat copaci dintr-un stufaris. Conducatorul auto a fost gasit decedat”, a transmis un oficial IPJ.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro