The Motans feat. Irina Rimes – POEM (single nou si videoclip)

The Motans lanseaza Poem feat. Irina Rimes, o noua piesa in care se vor regasi multe cupluri. Videoclipul ii surprinde pe Irina si pe Denis in ipostaza unor tineri indragostiti, relatia lor evoluand firesc de la doi necunoscuti ale caror destine se intalnesc, pana la indragostiti ce traiesc la intensitate maxima toate momentele de care au parte impreuna, iar fericirea li se poate citi in priviri.

„Poem este o piesa pe care am scris-o cu mare drag. La filmari a fost o energie aparte, ne-am simtit foarte bine cu totii. Este al doilea featuring cu Irina si cred ca a iesit ceva tare frumos! Sper ca publicul se va regasi in mesajul acestei melodii si ca aceasta va aduce zambete pe buzele multora”, a declarat artistul The Motans.

„Imi place sa lucrez cu Denis. Imi place sa-i cant versurile. Cand am auzit piesa, am stiut ca voi canta pe ea, am simtit de la inceput. Sper sa va placa si voua cum ne plac si noua atat piesa, cat si clipul video”, a declarat Irina Rimes.

Piesa a fost scrisa si compusa de Denis Roabes, Marcel Botezan, Sebastian Barac si Irina Rimes, iar de productia ei s-au ocupat Marco & Seba.

loading...
Odata cu lansarea piesei, The Motans si Irina Rimes pregatesc surprize inedite pentru public! Nu le rata – urmareste hashtag-urile #surprizeinfamilie si #meritisafiisurprins pe canalele de social media ale artistilor.

The Motans a debutat in 2016 cu „Versus”, cu care a si cucerit instantaneu inima publicului. Cele mai multe single-uri lansate de Denis Roabes au ajuns numarul 1 in cele mai importante topuri, inclusiv in MediaForest. Cele mai recente single-uri lansate de el, „Inainte sa ne fi nascut” (aproape 14 milioane de vizualizari pe YouTube) si „Invitat” sunt un succes urias, atat in mediul digital, cat si pe radio, unde au ocupat pozitii de top.

The Motans a avut colaborari si cu INNA („Pentru ca” – piesa cu o performanta incredibila, prezenta timp de 28 de saptamani in TOP 10 RADIO chart) si cu Delia („Weekend” – piesa anului 2017).

„Ramai”, piesa lansata saptamana trecuta impreuna cu Delia, care a ocupat prima pozitie in Trending YouTube inca din prima zi dupa lansare, cumuleaza deja peste 4 milioane de vizualizari si este deja prezenta pe posturile radio si TV.

Albumul lansat de el in 2018, „My Gorgeous Drama Queens”, este un proiect extrem de apreciat. Pe canalul sau de YouTube, The Motans a acumulat peste 125 de milioane de vizualizari.

Denis Roabes pregateste acum „The Motans Grand Concert”, un show suprarealist care va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din Bucuresti, eveniment organizat in parteneriat cu Lidl si powered by KISS FM. Fanii vor avea parte de multe surprize in cadrul show-ului unde Irina Rimes este invitat special.

Irina Rimes s-a lansat in Romania odata cu single-ul „Visele”, care a fost no. 1 in cele mai importante topuri din Romania.

Irina Rimes este si prima artista din Romania care a lansat in 2016 o trilogie muzicala: „Iubiri secrete”. Irina Rimes compune nu doar propriile piese, ci a semnat creatii si pentru artisti celebri din Romania, precum INNA, Antonia sau Andra.

In 2017, artista a lansat primul album, „Despre el”, inspirat de propriile povesti si trairi. Acesta contine 10 piese, completate de un scurtmetraj. Single-ul „Bolnavi amandoi” s-a clasat pe locul I atat pe radio, cat si pe TV.

Din 2018, este antrenor in cadrul show-ului Vocea Romaniei, difuzat de ProTV. Tot in 2018 a lansat cel de-al doilea material discografic din cariera, cartea-album „Cosmos”, un mix de muzica si poezie.

Piesa „Nu stii tu sa fii barbat”, extrasa de pe cel mai recent album, s-a clasat pe primele pozitii in topurile radio si TV si cumuleaza 10 milioane de vizualizari pe YouTube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro