Vica Blochina, prima reactie dupa ce iubitul a umilit-o in ultimul hal

Vica Blochina a avut prima reactie dupa ce imaginile in care iubitul ei a umilit-o in plina strada au aparut pe internet.

Vica Blochina si iubitul ei au fost protagonistii unor scene socante! Vedeta a fost injurata si umilita in plina strada de partenerul ei de viata. nu se stie de la ce a pornit scandalul dintre cei doi, dar barbatul i-a cerut blondei sa coboare din masina ei, a injurat-o ca la usa cortului si a acuzat-o pe fosta balerina de infidelitate.

Pe de alta parte, Vica nu i s-a adresat barbatului furios in acelasi mod in care a facut-o el. La indemnul omului legii care a intervenit pentru a pune punct conflictului dintre ei, ea a coborat din masina iubitului si a urcat intr-un echipaj de politie. Filmarea in care ii sunt adresate cele mai jignitoare cuvinte a aparut totusi pe internet. Blonda vrea sa depuna o plangere impotriva iubitului ei, asa cum a lasat sa se inteleaga si in video.
loading...
„Hai! Du-te! Dispari de aici, fomisto!”, ii spunea barbatul Vicai.

„Si pot sa fac plangere penala?”, l-a intrebat ea pe politistul care era de fata.

„Ce sa faci plangere penala, ca mi-ai mancat banii si ca ai plecat cu 100.000 de p#%i? Hai, dispari din masina!”, i-a spus el, chiar de fata cu oamenii legii.

Ulterior, Vica a ajuns pe bancheta din spate a masinii de Politie. „Doamna Vica cersetoareaa! Doamna Vica! Cersetoareo!”, ii striga barbatul de afara.

„Nu vreau sa comentez acest episod. Consider ca educatia ma impiedica sa fiu altfel decat am fost pana acum, si anume o doamna. Nu putem face educatie celor care nu au primit-o in primii ani de viata. Voi lasa justitia sa-si urmeze cursul si sa decida care va fi urmatorul pas,” a spus Vica Blochina, pentru www.spynews.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro