VICTOR SLAV, FOTOGRAFIE DE COLECTIE ALATURI DE FETITA LUI

Victor Slav a postat o fotografie in care o tine in brate pe micuta Sofia Natalia, fetita lui si a Biancai Dragusanu. Bineinteles, imediat s-a declansat o sarabanda de pareri. Totul a plecat de la intrebarea ”Cu cine seamana fetita, cu Victor sau cu Bianca?”

Micuta Sofia Natalia este o frumusete. Si nu putea fi alstfel, avand in vedere ce parinti frumosi are. Chiar daca nu mai sunt impreuna, Victor si Bianca se intalnesc, din cand in cand, totul spre binele fetitei lor care simte nevoia sa il vada si pe tati, la diferite intervale de timp. Cei care au vazut fotografia au fost de parere ca fetita seamana mai mult cu… Victor, insa, din acest punct de vedere, totul este interpretabil.

„Toata tati / Paste fericit! Iti seamana perfect… este o scumpa! / Frumoasa ca tatal ei! / Este Victor 100%”, au fost cateva dintre pareri.

Dezvaluirea incendiara facuta de Victor Slav a fost facuta in timpul roast-ului pe care acesta l-a facut cand Bianca Dragusanu a fost prezenta in platoul emisiunii “Vulturii de noapte”. Desigur, asa cum era de asteptat… si, totodata ca sa creasca suspansul, prezentatorul TV a impartasit amanuntul despre experientele intime cu fosta sotie la finalul glumelor delicate.“In urmatorul moment, o sa ne spunem pe rand ce avem pe suflet. O sa incep eu sa spun ce am pe suflet. Bianca o sa fie in centrul antentiei in acest joc”, a afirmat Victor Slav. Bianca Dragusanu a reactionat imediat: “Extraordinar! Nu ma asteptam la asta, nu ma asteptam deloc”.

loading...
Ulterior, moderatorul de la Kanal D i-a intins mana ca sa o conduca spre fotoliul rosu din platou: “Te rog frumos, Bianca, sa te ridici in picioare si sa mergi cu mine la fotoliu”. Dupa ce s-a asezat la locul special amenajat in platoul de televiziune, Victor Slav si-a inceput roast-ul: “Bianca, mi-ai reprosat ca nu iti fac suficiente complimente. Iti spun acum: esti frumoasa, esti inalta, esti slaba, esti mama perfecta. Dar cea mai mare calitate a ta este ca esti fosta mea nevasta”. Cand a auzit ultima parte, Bianca Dragusanu a avut o grimasa care exprima dezgustul.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro