Victor Slav nu rezista in fata Sofiei

Victor Slav nu poate rezista in fata Sofiei. Ce i-a cerut micuta Vulturului de Noapte, acesta a povestit amuzat momentul.

Victor Slav, indragitul prezentator “Vulturii de noapte” se bucura de momente unice alaturi de fetita lui, in varsta de doi ani jumatate, Sofia Natalia.

Desi este la o varsta frageda, micuta Sofia este si ea, asemeni tatalui ei, o de prada. Unul dintre locurile preferate ale micutei Sofia este la Hunedoara, acolo unde locuiesc bunicii ei. Intr-unul dintre nenumaratele momente pe care Victor Slav le-a petrecut alaturi de fiica lui, acesta a fost al unui situatii spumoase, protagonista fiind chiar micuta Sofia.
loading...
Victor ne povesteste, ca zilele trecute, a surprins-o pe Sofia alergand o gaina prin curtea bunicilor. Dorindu-si cu tot dinadinsul, sa prinda una anume Sofia tipa cat o tine gurita: “Vreau sa gaina … pe cea neaga”.

“Sofia isi dorea, cu orice pret, sa prinda o gaina, si nu se multumeste cu oricare dintre ele“,povesteste, amuzat, Victor Slav.

Acesta este topit dupa fetita lui si nu ii poate rezista atunci cand micuta isi manifesta o dorinta, in fata tatalui ei, indiferent ca este vorba de achizitionarea unei jucarii, fie ca ii cere acestuia sa intr-un joc.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro