Adelina Pestritu, atacata josnic!

Adelina Pestritu, atacata josnic! Vezi ce i-a spus o femeie, dar si raspunsul halucinant al vedetei!

Adelina Pestritu este un influencer in adevaratul sens al cuvantului, un model pentru foarte multe romance care-i asculta sfaturile si se inspira din stilul ei vestimentar si chiar din atitudinea vedetei.

Frumoasa bruneta are o comunitate uriasa, de mai bine de un milion de prieteni pe instagram, amici cu care comunica in permanenta, prin mesaje, dupa fiecare poza postata sau pe insta story.

Ei bine, printre zeci, chiar sute de mii de mesaje laudative sau critici constructive, cateodata protagonista noastra se mai confrunta si cu intrebari sau afirmatii ciudate sau, de ce sa nu recunoastem, stupide.

loading...
In a doua zi de Paste, vedeta a postat o poza cu ea din perioada in care era insarcinata. Desi imaginea este emotionanta si foarte frumoasa o femeie a scris un comentariu malitios care i-a scos din minti pe fanii influencer-ului.
Aceasta insa nu si-a pierdut cumpatul, cu toate ca ar fi fost indreptatita sa o faca. Fosta prezentatoare tv a raspuns cu umor si eleganta chiar si la acest atac josnic.

„Pari a fi trans. Asa esti de urata!”, este mesajul femeii.

„Cand a impartit Dumnezeu frumusetea, ti-a dat-o tie pe toata. Noua, muritorilor de rand nu ne-a mai ramas nimic. Aceeasi poveste si cu frustrarea. Le-ai luat tu pe toate, frumoaso!”, a raspuns vedeta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro