Anamaria Prodan, tinuta incendiara la un eveniment monden!

Anamria Prodan a atras toate privirile la un eveniment monden. Vedeta a purtat o tinuta incendiara.

Anamaria Prodan este intr-o forma fizica de invidiat si nu se sfieste sa se mandreasca cu silueta de adolescenta. Dupa ce dietele au ajutat-o sa scape de kilogramele in plus, sotia lui Reghe opteaza din ce in ce mai des pentru tinute sumare.

Recent, prezenta la un eveniment monden, Anamaria Prodan a imbracat o rochie complet transparenta, atragand toate privirile din jur. Mandra de tinuta care ii dezvaluia formele perfecte, ea a publicat mai multe fotografii din seara cu pricina.

Anamaria Prodan are 430 de mii de urmaritori pe pagina ei de Instagram si strange mii de aprecieri de fiecare data cand urca o fotografie noua. Nici mesajele nu lipsesc si nu toata lumea este de acord cu tot ceea ce face, unele dintre imaginile cu ea provocand controverse intre internauti.

loading...
Nici tinuta de la ultimul eveniment monden nu a scapat de criticile urmaritorilor. Daca unii au laudat-o pentru faptul ca are un trup perfect la cei 46 de ani ai sai, altii nu au fost deloc incantati de tinuta care dezvaluia aproape tot.
„Nu crezi ca ai cam exagerat?”, a intrebat-o o internauta. „Asa cred si eu??? dar nah, asta e, fiecare cum il duce capul ? oricum este FRUMOASA?”, a scris o alta fana. „Dintr-un exemplu de femeie de afaceri o femeie puternica ?? … te afisezi in tinuta asta exagerata ???? . Arati divin dar… nu, asa nu!”, a fost un alt comentariu aparut la una dintre fotografiile publicate de Anamaria Prodan.
„Impecabila, din cap pana in picioare… Felicitari….. Cei care zic altceva sunt extrem de invidiosi… Deci chiar arati senzational”, „O rochie indrazneata, doar o persoana curajoasa ca tine o poate purta”, i-au scris cei care au fost cuceriti de aparitia ei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro