ANDRA, LA PRIMELE ORE ALE DIMINETII

Andra nu se dezminte si isi rasfata fanii cu fotografii sugestive din viata ei. Ceea ce, dupa cum se poate observa din numarul aprecierilor, este o surpriza extrem de placuta, de fiecare data.

Pagina de Instagram a vedetei este asaltata de fani, fiecare fotografie fiind apreciata la justa valoare. Cu atat mai mult atunci cand este vorba despre Andra si copiii ei. Ca o mamica de nota 10, Andra a mers cu copiii la scoala, dis-de-dimineata, postand o fotografie in care zambeste, fericita, plus un mesaj elocvent.

„Ne imbracam la fel, simtim la fel… Spre scoala cu mult entuziasm ?”, a scris Andra pe pagina sa de Instagram, mesajul fiind cu atat mai interesant cu cat scoate in evidenta umorul vedetei. Si asta pentru ca micii scolari erau foarte… posomorati.
loading...
Au trecut 18 ani de cand Andra s-a lansat pe scena muzicii romanesti, iar pe atunci ea avea parul foarte lung, roscat si purta o carare pe mijloc. In primul sau videoclip pentru piesa “In noapte ma trezesc”, artista avea un machiaj simplu si, desi parea mai matura, nimeni nu se gandea ca avea doar 14 ani.
“Nu-mi vine sa cred cat timp a trecut. Imi aduc aminte ce mult imi doream sa iasa bine, sa placa oamenilor. Si eram nesigura, adica stiam sa cant, dar nu intelegeam prea bine cum ar trebui sa arate un videoclip. Am facut ce mi-a zis regizorul si cand am vazut rezultatul mi-a placut. Pentru acea perioada, mi s-a parut un clip reusit si am tinut pumnii stransi sa prinda piesa si clipul”, a declarat cantareata pentru revista VIVA!.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro