Andreea Mantea, panica in casa Puterea dragostei!

Andreea Mantea a fost surprinsa de scandalul care a escaladat intre concurentii din Casa. Ce le-a pus.

Thalida si Iancu au fost cei mai votati concurenti pentru a iesi din Casa Puterea dragostei. Concurentii cred ca Thalida a facut strategii pentru a iesi alti concurenti, asa ca au taxat-o.

Concurenta care si-a dorit o relatie cu Jador a incercat sa se apere, iar la finalul galei, a dezvaluit de ce a dat niste voturi.

„Cred ca m-au votat pentru ce am votat si pentru divergentele pe care le-am avut cu Simona. Eu nu te-as fi votat pe tine niciodata, Ricardo”, s-a aparat Thalida.
„Stateam frumos. Ce iti spunea tie? Ce reactie, la ce comportament? M-ai votat. Stam la masa, frumos, apoi votezi. Totul pana la Raluca. Stateai dezbracata prin casa. Stai dezbracata prin casa”, a intervenit si Ricardo, atunci cand Bianca s-a bagat in discutia lor.

loading...
„De ce se baga? Eu ma cert cu Ricardo. Taci, ca vorbesc si eu acum”, a tipat Bianca la Ricardo, iar de aici pana la violenta nu a fost decat un pas. Alex Bobicioiu a intrat in conflictul dintre Bianca si Ricardo, la fel si Roxana. Andreea Mantea a intervenit imediat.

„Nu vreau sa mai vad violenta! Sa va fie rusine. V-am zis sa terminati cu prieteniile, ca va veni ziua cand veti termina cu prietenia.”, a spus Andreea Mantea suparata, dupa ce concurentii au intervenit sa ii desparta pe Bianca si pe Ricardo. In scandal au intervenit si Roxana, dar si Alex Bobicioiu.

„Eu nu am facut nimic! Mi-a dat doua picioare”, s-a aparat Ricardo.

Favoritul din aceasta saptamana, cel care va fi liderul casei si cel care isi va proteja casa este Jador.

Thalida este concurenta eliminata din concurs, in urma voturilor.

„Pot sa te rog ceva, in al 12-lea ceas? Lasa gluma”, i-a spus Thalida lui Jador, la finalul emisiunii.

loading...
„M-as mai intoarce. As veni cu forte proaspete. Le multumesc si fetelor. Ele stiu ca nu am lovit intentionat”, a mai spus aceasta, iar Andreea Mantea a continuat si a incercat sa calmeze spiritele, oferindu-le un sfat:

„Nu vreau sa imi fie rusine cu aceasta emisiune, nu vreau sa imi fie rusine cu voi. Va faceti de ras. Daca exista o persoana aici, care nu mai vrea, care nu de poate abtine, vreau sa plece acum. Aici e despre dragoste, nu despre violenta”.

„As veni eu”, a spus Roxana, care insa a ramas in casa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro