Andreea Mantea scoate cartonasele rosii la „Puterea dragostei”

Andreea Mantea scoate cartonasele rosii la „Puterea dragostei”. Cine va fi eliminat, dupa ce a fost incalcat regulamentul.

Gala de sambata se anunta a fi una incendiara. Andreea Mantea va scoate cartonasele rosii, iar cel putin unul dintre concurentii emisiunii „Puterea dragostei” va fi descalificat, in urma comportamentului pe care l-au avut in ultima perioada in emisiune.

Dupa ce astazi Jador si Alex Zanoaga s-au batut, gala nu a fost lipsita de incidente, de data aceasta implicandu-se si Ricardo si noul concurent, Cezar.
Discutiile dintre concurenti sunt aprinse, iar Ricardo intervine:

„Daca nu va puteti abtine, nu aveti ce cauta aici, pe bune. Problema este, stie care este mai asta?”, a spus Ricardo, iar Cezar i-a raspuns imediat.

loading...
„Eu vorbesc cu ea, nu te baga”, i-a spus noul concurent iubitului Ralucai. Aceste cuvinte nu au fost pe placul lui Ricardo, care a sarit la bataie.
„Ricardo, Ricardo. Daca nu va potoliti, va promit in acest moment ca aceasta emisiune se va incheia pentru voi. Nu va supuneti regulilor, luam masuri. Ricardo, Cezar, Alex, Jador, langa mine. Sunteti priviti de multi oameni si ar trebui sa fiti un exemplu. In primul rand, pentru voi”, le-a transmis Andreea Mantea concurentilor.

Maine, aceasta va anunta cine paraseste emisiunea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro