ANTONIA – Touch Me (single nou si videoclip)

ANTONIA lanseaza single-ul „Touch Me”, o piesa puternica, in limba engleza, cu un videoclip futurist.

Piesa a fost compusa de Minelli si produsa de Costin Bodea, iar videoclipul are la baza un concept de Alex Velea si NGM Creative. Videoclipul a fost filmat de Alexandru Muresan si regizat de Bogdan Paun cu care artista a mai colaborat si pentru „Matame” si „Sahara”, productie video Loops Production.

„Simt ca „Touch Me” este cel mai bun videoclip al meu, imi place foarte mult! Inca de cand mi-a povestit Alex conceptul, am stiut ca va deveni videoclipul meu preferat, iar baietii de la NGM au pus in valoare cel mai bine tot ce mi-am dorit. Sunt extrem de incantata atat de video, dar si de piesa, are un vibe cool de vara. Si partea care mi-a placut foarte mult este ca joc doua roluri, alter ego-ul meu”, a declarat Antonia.
Tinutele Antoniei sunt de la Dsquared2 si Versace, iar echipa de beauty a Antoniei pentru acest videoclip este formata din Cristina Craciun (styling), Ema Uta (make-up) si George Cozma (hair).
loading...
Anul acesta, de ziua ei de nastere, Antonia a lansat o piesa induiosatoare, sensibila si inspirata din viata artistei: „In oglinda”, compusa de Denis Roabes (The Motans), Antonia si Marco & Seba si produsa de ei.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro