Bianca Dragusanu le face praf pe divele din showbiz

Bianca Dragusanu a dat un interviu care le va deranja pe multe dintre divele din showbiz. Blondina le face praf pe cele care au intrat in depresie dupa ce au nascut.

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai celebre femei din Romania. A devenit cunoscuta drept „blonda lui Bote”, dar si-a construit o cariera proprie si are o afacere cu rochii de care este extrem de mandra, dar careia ii dedica foarte mult timp.

Intre grija pe care i-o poarta fiice ei, afacerea pe care o conduce, sedintele foto si emisiunile la care apare, Bianca Dragusanu este o femeie atat de ocupata incat, spune ea, nu a avut timp de depresie.

Bianca Dragusanu spune ca ar mai vrea copii, desi stie ca nu i-ar fi usor. Intrebata daca nu se teme de depresia postanatala, Bianca a raspuns fara nicio ezitare.

loading...
„Unele femei intra in depresii postanatale pentru ca n-au ocupatii. Daca esti o femeie ocupata si vrei sa-ti revii fizic, si totodata si psihic, pentru ca nu e usor sa treci printr-o situatie de genul acesta, trebuie sa fii foarte activa. N-ai cum sa nu-ti revii. Nu exista depresii postnatale, consider ca asta este o prostie, este un pretext de a sta si de a nu face nimic, si atunci, vezi, Doamne, intri in depresie. Nu!
Eu am fost ocupata si nu mi-am permis luxul de a intra in depresie. La trei zile dupa ce am nascut, eu eram la atelier ma gandeam ce rochii sa mai fac si-mi vedeam de treburile mele si de contractele mele. Dupa parerea mea, nu exista depresie postanatala, exista pretexte ca sa nu faci nimic. Consider ca doar femeile fara ocupatie intra in depresie”, a declarat Bianca Dragusanu pentru Ciao.ro.
Afirmataia facuta de frumoaa Bianca Dragusanu ar putea scandaliza multe mamici din showbiz-ul romanesc, avand in vedere ca nu sunt putine vedetele care au declarat ca au intrat in depresie dupa ce au nascut.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro