Bianca Dragusanu si Victor Slav, din nou impreuna, la doar cateva zile dupa ce ea s-a despartit de Alex Bodi!

Dupa ce Bianca Dragusanu s-a despartit de Alex BNodi, blondina si Victor Slav s-au distrat impreuna cu fiica lor, ca o adevarata familie.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au format unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul romanesc. Desi relatia lor a trecut si prin momente dificile, ei au facut impreuna o fetita pe care o iubesc ca pe ochii din cap si cu care se mandresc pe retelele de socializare cat de des au ocazia.

Despartirea dintre Bianca Draguanu si Victor Slav a fost una foarte diferita de cele mai multe din showbiz. Daca alte vedete au ales sa-si denigreze partenerul dupa ce si-au spus adio, ei au evitat sa dea foarte multe detalii legate de ce s-a intamplat intre ei si motivele care au dus la separare. In schimb, au ramas prieteni si au demonstrat ca dupa sase ani petrecuti impreuna, nu isi poarta pica unul altuia si ca se inteleg chiar foarte bine.
loading...
Bianca Dragusanu este o femeie singura, dupa ce ea si iubitul ei, Alex Bodi, au decis sa se desparta din nou. Blondina a decis sa-i ofere clipe frumoase fiicei pe care o are cu Victor Slav, asa ca toti trei au petrecut impreuna, ca o adevarata familie.

Imaginile publicate pe retelele de socializare vorbesc de la sine. Cei doi fosti soti si fiica lor se distreaza de minune impreuna si pot lasa deoparte orice i-a despartit in trecut, de dragul micutei Sofia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro