ELENA GHEORGHE A FACUT ANUNTUL CHIAR DE ZIUA EI

Elena Gheorghe a facut anuntul chiar de ziua ei. Artista le-a marturisit fanilor ca a primit cel mai frumos cadou: un bebelus!

Mai sunt doar cateva zile pana la super concertul de muzica armaneasca pe care Elena Gheorghe il va sustine pe data de 23 mai la Sala Palatului, asa ca artista se bucura din plin de ultimele pregatirir pentru marele eveniment. Albumul va fi lansat joi, iar Elena Gheorghe le-a marturisit fanilor ca de ziua numelui a primit cel mai frumos cadou!

„De ziua mea, nu puteam sa primesc un cadou mai frumos: un nou bebelus!:) Adica, un nou album, Luna Alba, care urmeaza sa fie lansat joi, pe 23 mai. Va multumesc tuturor pentru urari si “La multi ani!” sarbatoritilor de azi! ?„, a scris Elena Gheorghe.

De cateva zile, artista si-a schimbat putin tabieturile pentru a se pregati asa cum trebuie pentru marele eveniment!

loading...
“Chiar daca imi place sa imi incep dimineata cu o cafea buna, in ultimul timp am renuntat la ea, tocmai pentru a evita deshidratarea, al carei impact il resimt imediat la nivelul corzilor vocale. Ba chiar am si un truc, pe care il folosesc inainte de concerte: consum mai multe acadele, despre care se stie ca ajuta fantastic la stimularea glandelor salivare, care, la randul lor hidrateaza corzile vocale. Iar de cand am descoperit acadelele de la farmacie, fara zahar, nu pot decat sa spun ca sunt foarte fericita”, povesteste Elena.
Acestea nu sunt insa singurele trucuri la care cantareata apeleaza inaintea marilor concerte. Elena are si un preparat pe care il consuma inainte de a urca pe scena, acelasi pe care il consuma si Elvis Presley.

Se cheama chiar The Elvis Smoothie si este facut din combinatia preferata a acestuia: banana si unt de arahide. Eu adaug cateodata si putina ciocolata neagra si o cana de lapte de migdale neindulcit. E o bautura delicioasa si in cazul meu functioneaza de minune, mai ales ca e cunoscut faptul ca banana, in combinatie cu ciocolata neagra alunga emotiile! Pentru ca da, trebuie sa recunosc, am emotii mari pentru tot ce se va intampla pe 23 mai!”, a mai dezvaluit artista.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro