Gabriela Cristea anunta ca ar putea sa intre in politica!

Gabriela Cristea a admis ca s-a gandit sa intre in politica.

Gabriela Cristea s-a gandit sa intre in politica si spune ca ar fi buna in aceasta meserie. Singurul lucru care o impiedica este dezamagirea oamenilor arunci cand oamenii politici nu-si duc la indeplinire promisiunile. Cristea a declarat in emisiunea Cristinei Siscanu de pe Facebook/WebTV ca s-ar bate pentru drepturile femeilor si mai ales ale mamelor.

”M-am gandit (sa intre in politica, n.r.). Fiind o persoana publica, te gandesti la toate optiunile pe care le ai mai devreme sau mai tarziu. M-am gandit daca sa intru in politica sau nu. Mie mi se pare ca nu mai exista politicieni la momentul asta (…). Presedintele Ucrainei este un fost actor de comedie. Am inteles ca a devenit cunoscut jucand intr-un serial celebru in Ucraina in care juca rolul presedintelui.
loading...
Eu n-o sa intru in politica. As avea toate atuurile sa intru in politica dintr-un punct de vedere si anume – eu sunt genul ala foarte tocilara, daca-mi dai ceva de facut, eu ma concentrez pe el si totul trebuie sa iasa ca la carte. Da, as fi buna, pentru ca m-as bate pentru lucruruile pe care le sustin. Dar nu as putea sa intru in politica stiind ca promit ceva oamenilor si dupa aia ma intorc la 180 grade. Nu pot, nu e pe structura mea. Si eu am vazut deseori asta in politica. 99.9% din cazuri! Si atunci nu este un domeniu in care as putea sa activez.
Probabil ca as merge catre zona asta legata de femei, de copii, asta ar fi o zona pentru care m-as lupta si cu morile de vant. Si ar mai fi o zona pentru care as lupta. Ma mir ca sunt atat de multe femei in Parlament si cu toate astea legile nu ne ajuta – pentru cresterea natalitatii”, a declarat Gabriela Cristea la emisiunea Cristinei Siscanu.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro