Gata, nu mai sunt impreuna! Loredana Chivu s-a despartit de None de la Puterea Dragostei

Gata, s-a rupt lantul de iubire! Loredana Chivu si Madalin None, fostul concurent de la Puterea Dragostei, s-au despartit.

Loredana Chivu si None nu mai formeaza un cuplu. Cel putin asta a dat de inteles blondina prin postarile pe care le pune pe Instagram. Daca acum doua zile, ea si None se pozau si se filmau impreuna la mare, de ieri, Loredana Chivu a schimbat foaia.

Loredana Chivu pune statusuri triste si da de inteles ca nu mai are iubit. „Da, sunt singura, dar asta nu inseamna ca sunt si disponibila”, a scris ea. „Pot fi fericita si de una singura. Dar, in zile ca asta, a nevoie ca cineva sa ma tina de mana. E greu sa mergi cu o inima indurerata”, este o alta postare a Loredanei Chivu.
loading...
A durat putin povestea de iubire dintre Loredana Chivu si None de la Puterea Dragostei. Cei doi s-au cuplat undeva pe la inceputul lunii aprilie, iar acum deja s-au despartit.
„Suntem de ceva vreme impreuna, am petrecut ultimele numai zile amandoi, ne intelegem bine. Loredana este o femeie deosebita, pe care am apreciat-o in primul rand pentru evolutia ei, fiindca mie imi plac oamenii care fac ceva in viata, cei care pleaca de jos si ajung undeva, pe propriile puteri. Nu ma intereseaza cum o fac, ci, repet, ma intereseaza ca ajung undeva. Asa este iubita mea”, declara, recent, None


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro